17.8 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialStarea drumurilor din tara la ora 8.00

Starea drumurilor din tara la ora 8.00

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) informeaza ca, sambata, la ora 8,00, circulatia rutiera se desfasura in conditii de iarna in Oltenia, sudul si estul Munteniei, precum si in Dobrogea.

Potrivit unui comunicat al IGPR remis Rompres, cele mai afectate judete sunt Calarasi, Constanta, Ialomita (A2), Teleorman si Giurgiu, unde sunt inchise temporar circulatiei doua sectoare de drumuri nationale si un tronson de autostrada. Este vorba despre Autostrada A2 – tronsonul Lehliu-Fetesti, DN3, Ostrov – Basarabi (judetul Constanta), DN 38 Agigea – Negru-Voda (judetul Constanta).

Traficul rutier se desfasoara ingreunat pe urmatoarele 6 sectoare de drumuri nationale: DN22, Lumina-Baia (judetele Constanta si Tulcea), DN31, Calarasi-Manastirea (judetul Calarasi), DN3B, Calarasi-Fetesti (judetele Calarasi si Ialomita), DN4, Orasti-Curcani (judetul Calarasi), DN41, Daia-Chirnogi (judetele Giurgiu si Calarasi).

 

De asemenea, sunt inchise temporar circulatiei publice 22 de drumuri locale. In judetul Calarasi sunt inchise doua drumuri judetene – DJ403, Manastirea- Luica si DJ411, Chirnogi- Radovanu.

In judetul Constanta, 13 drumuri judetene si toate drumurile comunale din partea de sud a canalului Dunare-Marea Neagra sunt inchise temporar: DJ2B, Poarta Alba-Ovidiu; DJ222, Medgidia-Pietreni; DJ223, Cernavoda-Ion Corvin; DJ223B, Pestera-Ivrinizu; DJ307, Deleni-Sipote; DJ308, Ciocarlia- Mereni; DJ381, Medgidia- Baraganu; DJ391, Mangalia- Negru Voda- Biruinta; DJ391A, Biruinta- Cobadin; DJ392, Dumbraveni- Pecineaga; DJ394, 23 August- Peciu; DJ226, Lumina- DN22; DJ226A, Tariverde- Ramnicu de Jos.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, autoritatile au decis inchiderea temporara a trei drumuri judetene din Giurgiu: DJ411, Singureni-Iepuresti; DJ413, Mihai Bravu- Baneasa; DJ603, Schitu- Mihai Bravu.

In judetul Teleorman, sambata dimineata erau inchise temporar trei drumuri judetene si un drum comunal: DJ506, Vitanesti- Magura; DJ612, Botoroaga- Calinesti; DJ601C, Cosmesti- Galateni si DC34, Sopriceni- Poiana.

Pentru asigurarea interventiei operative a utilajelor de deszapezire, precum si pentru retinerea din trafic a autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, care nu sunt echipate cu lanturi sau alte echipamente antiderapante omologate, in zonele afectate de zapada si viscol din cele patru judete politia rutiera a actionat, in cursul zilei de ieri si azi-noapte, cu 157 de agenti si 75 de echipaje auto, se arata in comunicatul IGPR.

De asemenea, au actionat si 62 de lucratori de la posturile de politie comunale cu 20 autovehicule de politie si 22 de jandarmi.

Cele mai citite

Glume despre Ciolacu, după vizita la Erdogan. “Marcele, eu ți-aș fi dat sabia lui Ștefan cel Mare, dar am auzit că nu ești moldovean”

Posibila restituire a sabiei lui Ștefan cel Mare către România, anunțată de premierul Ciolacu, a generat glume pe internet. Vizita premierului Marcel Ciolacu la Ankara,...

Ana Maria Pătru a fost achitată definitiv și ȋn al doilea proces intentat de DNA Ploiești. Instanța a concluzionat că ,,Fapta nu există”

Curtea de Apel București a confirmat, pe 14 mai, sentința pronunțată anul trecut de către Tribunalul București, care a declarat-o nevinovată pe Ana Maria...

Alina Gorghiu salută că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, din dosarul privind accidentul din localitatea 2 Mai, va fi transferată

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, a salutat faptul că magistratul Ioana Ancuţa Popoviciu, care avea în soluţionare la Judecătoria Mangalia dosarul privind accidentul din localitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă