23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialSpice club, locul unde timpul s-a oprit in loc

Spice club, locul unde timpul s-a oprit in loc

Animatie, muzica buna si petreceri picante, sunt condimentele ce ne fac viata mai frumoasa, ne apropie de prieteni. Prea preocupati de a indeplini rutina zilnica, uitam cum se petrece in adevaratul sens al cuvantului, asta pana ajungem in club Spice.

Uneori, satui de ceea ce ne inconjoara, vrem ceva aparte, diferit, vrem sa ne refugiem intr-un loc in care timpul sa se opreasca.

O locatie buna, unde sa asculti muzica sufletului tau, sa eviti snobismul si ipocrizia.

Cu o vechime de 5 ani pe piata romaneasca, Spice Club si-a facut un renume in randul tinerilor pentru ca este locul unde prietenii isi dau intalnire sa danseze, sa cante, si sa asculte unele dintre cele mai sonore voci ale momentului.

Fiecare seara este speciala, gazdele clubului Spice pregatesc programe de entertainment pentru toti amatorii de muzica buna, pentru toti cei care vor si stiu sa se distreze.

Cu o capacitate de aproximativ 400 de persoane, Clubul Spice iti ofera suficient spatiu in care sa te desfasori, sa dansezi pana in zori de zi alaturi de gasca ta.

Am intrat deja in luna decembrie, luna sarbatorilor de iarna, si ne mai despart cateva zile de noul Noul An. Daca nu ti-ai facut deja planuri vino sa petreci aici!

Pentru cei apropiati, Club Spice a pregatit un pachet greu de trecut cu vederea.

Noaptea dintre ani se anunta spectaculoasa, picanta precum numele locatiei, plina de surprize si pahare pline.

De alfel este o promisiune, bautura va fi din belsug pentru tine si prietenii tai.

Platesti o data si consumi cat poti!

 

Cele mai citite

Defecțiune la metrou, ce afectează intervalul de timp la care sosesc trenurile

Circulaţia trenurilor de metrou pe Magistrala 2 Berceni - Tudor Arghezi se desfăşoară momentan la un interval de 6 minute, din cauza unor defecţiuni...

Stația STB Drumul Mătăsii funcționează pe alt amplasament

Stația de autobuz „Drumul Mătăsii” funcționează pe alt amplasament, anunță Societatea de Transport București (STB). “Începând de astăzi, 21.05.2024, de la ora 11:00, stația de...

Cristian Vasilcoiu, secretar de stat Ministerul Muncii: Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale

Proiectul privind salariul minim prevede că nu vor exista diminuări salariale iar formula care va fi stabilită va ţine cont, printre altele, de nivelul...
Ultima oră
Pe aceeași temă