22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialSorana Cîrstea, calificată și în sferturile probei de dublu, la Tianjin

Sorana Cîrstea, calificată și în sferturile probei de dublu, la Tianjin

Sorana Cîrstea și coechipiera sa Andreja Klepac (Slovenia) s-au calificat în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Tianjin (China). Românca s-a calificat și în sferturile de la simplu.

Sorana Cîrstea şi Andreja Klepac au trecut în runda inaugurală de cuplul Cagla Buyukakcay/Danka Kovinici (Turcia/Muntenegru), scor 6-2, 6-2, după 58 de minute de joc, potrivit Mediafax.

În sferturi, Cîrstea şi Klepac vor întâlni cuplul Martina Hingis/Flavia Pennetta (Elveţia/Italia), cap de serie numărul 1.

Pentru calificarea în sferturi la Tianjin, Cîrstea şi Klepac vor primi 60 de puncte WTA şi un cec în valoare de 1.820 dolari.

Sorana Cîrstea este calificată şi la simplu în sferturi, unde o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Jelena Jankovici (Serbia), principala favorită şi numărul 14 mondial, şi chinezoaica Saisa Zheng, locul 112 WTA.

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă