24.5 C
București
luni, 22 iulie 2024
AcasăSpecialSisteme GPS, donate echipei nationale de fotbal

Sisteme GPS, donate echipei nationale de fotbal

Dupa 10 ani de insucces, echipa de fotbal a Romaniei are nevoie de o noua strategie. O echipa de informaticieni din inima Transilvaniei au gasit programul care va aduce calificarea mult dorita a jucatorilor.
Voicu Oprean, reprezentantul societatii de software, le-a oferit tuturor fotbalistilor Nationalei, in frunte cu Piturca si intregii echipe tehnice, cate un aparat GPS de navigatie, impreuna cu cel mai nou software de navigatie Destinator 6, care contine harta intregii Europe, inclusiv Romania.
„Cu un astfel de ajutor, echipa nationala nu mai are incotro si e nevoita sa ajunga la destinatia pe care ne-o dorim cu totii: Campionatul European 2008, din Austria si Elvetia”, a afirmat Voicu Oprean.
„Jucatori avem, antrenor la fel, teren din ce in ce mai bun. Atunci ce ii lipseste echipei pentru a fi din nou calificata la Europene? Sa schimbam jucatori? S-au schimbat destui! Sa luam un alt antrenor? Prea tarziu! Care este atunci solutia? Dupa ce am oferit programe pentru America, Finlanda si Austria, ne-am hotarat sa aducem un ajutor si tarii noastre, pentru a nu ne mai face de rusine in fata Europei”, a mai explicat Voicu Oprean, directorul general al societatii.
Cele 40 de aparate daruite echipei FRF Ð jucatori, conducere tehnica, conducerea federatiei Ð sunt de ultima generatie si apartin unuia dintre cei mai importanti producatori de aparate GPS din lume – „Mio”. Valoarea totala a acestora se ridica la peste 10.000 de euro.

Cele mai citite

Peste 400 de blocuri din Capitală rămân fără apă caldă

Cel puțin până joi vor fi lucrări de înlocuire, modernizare şi reparaţii la conductele reţelei termice Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti SA anunţă că va interveni...
Ultima oră
Pe aceeași temă