20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialSibiu.Lucrările pe strada Cuptorului au fost finalizate

Sibiu.Lucrările pe strada Cuptorului au fost finalizate

Lucrările pe strada Cuptorului din Sibiu au fost finalizate. Ea va fi redată traficului cu o infrastructură şi dotări îmbunătăţite.

”Contractul de lucrări încheiat între Primăria Sibiu şi SC Comtram SA în 16 octombrie 2013 a avut o valoare de 1.533.135,19 lei, fără TVA, fiind finanţat din fonduri structurale în cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană. Contractul a prevăzut modernizarea reţelelor de apă şi canalizare pluvială, precum şi modernizarea iluminatului public existent şi extinderea acestuia către strada Oslo. De asemenea, carosabilul şi trotuarele au fost modernizate complet prin refacerea structurii. Odată cu această modernizare, au fost reconfigurate şi spaţiile pentru parcare, rezultând aproximativ 100 de locuri ce pot fi utilizate de locuitorii din această zonă”, spun reprezentanții Primăriei Sibiu.

Proiectul a prevăzut şi realizarea unui loc de joacă mobilat cu diverse echipamente şi pavat cu dale anti-şoc menite să îi protejeze pe copii. Zona a fost completată cu bănci, copaci și tufe de trandafiri.

Garanţia oferită de constructor pentru aceste lucrări este de cinci ani.

Strada Cuptorului a redevenit circulabilă după un an

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă