22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialSfârşitul visului american pentru Simona Halep. Românca, eliminată din turul 2 al...

Sfârşitul visului american pentru Simona Halep. Românca, eliminată din turul 2 al US Open

UPDATE: Simona Halep a fost eliminată în turul 2 al US Open de către Carla Suarez Navarro, în trei seturi – 3-6, 6-2, 6-2.

Simona Halep (nr. 53 WTA) o întâlneşte în turul secund al turneului de la US Open pe jucătoarea Carla Suarez Navarro (nr. 76 WTA), într-o partidă în care românca e cotată drept favorită. Iberica este o jucătoare tipică de zgură şi a trecut greu în turul precedent de Mathilde Johansson.

În turul precedent, constănţeanca a reusit victoria carierei, impunându-se în faţa chinezoaicei Na Li, nimeni alta decât câştigătoarea din 2011 de la Roland Garros şi finalista de la Australian Open, tot în acest an.

Se pare că la doar 19 ani, Simona se îndreaptă spre cea mai mare performanţă a carierei, aceasta fiind numită recent de site-ul oficial WTA cea mai bine clasată adolescentă în ierarhia mondială.

În 2009, Halep a recurs la o intervenţie chirurgicală de micşorare a sânilor, deoarece aceştia o incomodau şi îi dădeau mari dureri de spate.

Această decizie a fost luată pentru ca sportiva să îşi poată continua ascensiunea în tenis.

La 17 ani, eleva lui Firicel Tomai a fost campioană la Roland Garros (2008) şi a câştigat mai multe titluri europene de junioare.

 

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...
Ultima oră
Pe aceeași temă