25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialŞefii unităţilor de elită NATO, în reuniune la Bucureşti

Şefii unităţilor de elită NATO, în reuniune la Bucureşti

O reuniune a comandanţilor Forţelor pentru Operaţii Speciale din statele membre ale NATO şi partenere are loc, miercuri, la Bucureşti.

Reuniunea a fost deschisă de ministrul apărării naţionale, Mircea Duşa, în prezenţa delegaţiilor comandamentelor NATO şi ISAF.

“Acest tip de forum furnizează cadrul optim pentru schimbul de idei şi identificarea de soluţii la problemele geo-politice actuale”, a declarat ministrul apărării naţionale.

Mircea Duşa a dat asigurări că forţele pentru operaţii speciale ale Armatei României sunt un corp militar de elită, modern, credibil, pregătit şi antrenat potrivit celor mai înalte standarde în domeniu.

Totodată, ministrul Duşa a mulţumit conducerii Comandamentului NATO pentru operaţii speciale (NSHQ) pentru suportul continuu oferit României, începând cu anul 2007.

Cele mai citite

Când începe termenul de preaviz?

Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) din România a emis o decizie care stabilește când începe termenul de preaviz, anunță o știre publicată...

Bătaie în Parlament: Florin Roman, bătut de Dan Vîlceanu -VIDEO

Au apărut primele imagini cu bătaia din Parlament, între Dan Vîlceanu şi Florin Roman, care a avut loc în antecamera sălii de plen, în...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...
Ultima oră
Pe aceeași temă