12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialSe lanseaza parfumul cu ADN-ul lui Michael Jackson

Se lanseaza parfumul cu ADN-ul lui Michael Jackson

Fanii fostului rege pop, Michael Jackson, pot de acum sa il poarte cu ei peste tot multumita noului parfum care a fost facut dintr-o mostra al ADN-ului prelevat dintr-un fir de par al artistului.

Esenta parfumata a fost facuta de o companie din Los Angeles si a fost numit "My DNA", informeaza Economic Times, consultat de ziare.com.

Compania a semnat recent un contract cu John Reznikoff, care are cea mai mare colectie de fire de par ale celebritatilor, printre care si a lui Michael Jackson.

Acestia au scos la vanzare parfum cu ADN-ul lui Elvis Presley, Marilyn Monroe, Napoleon Bonaparte si regele Edward IV.

"Noi folosim codul genetic pentru a face parfum. Parfumul lui Michael este unul unic. Folosim Aloe Vera, deci parfumul nu se va evapora in aer. Dureaza intreaga zi si este bun pentru piele", a declarat presedintele companiei, Carlton Enoh, care insa nu a mentionat pretul de vanzare.

Acesta spune ca cel mai vandut a fost a lui Elvis Presley, dar este convins ca si parfumului regelui pop va face profit.

Enoh a deconspirat ca actorul Samuel L. Jackson si-a comandat propriul parfum.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă