12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialScandal între martorii unui accident şi SMURD, la Iaşi

Scandal între martorii unui accident şi SMURD, la Iaşi

Un echipaj SMURD chemat la un accident a fost apostrofat violent de martori, nemulţumiţi că a ajuns cu întârziere, informează Ziarul de Iaşi. Un bărbat a ajuns în stare gravă la spital, sâmbătă, chiar de ziua lui, după ce a fost accidentat de un autoturism, în zona Zimbru.

Victima coborâse să facă nişte cumpărături pentru musafiri. Barbatul a traversat strada neregulamentar şi în grabă. Autoturismul circula cu viteză considerabilă, urmele de frână de pe asfalt depăşind 50 de metri.

Echipajul SMURD a ajuns la locul incidentului la 12 minute după ce s-a făcut apelul la 112. Martorii nemultumiti au fost calmati de intervenţia jandarmilor. Şoferul vinovat a refuzat să coboare din maşină până la sosirea poliţiştilor.

Conducatorul auto a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost negativ. Şoferul a recunoscut în faţa poliţiştilor că avea viteză mare şi că frânele i-au ţinut doar pe faţă. Martorii tragediei susţin că în momentul impactului s-a auzit o bubuitură şi că bărbatul a fost aruncat câţiva metri în aer.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă