18.9 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialROMÂNII AU TALENT 2015: Cine este concurentul care a intrat direct în...

ROMÂNII AU TALENT 2015: Cine este concurentul care a intrat direct în semifinală

ROMÂNII AU TALENT 2015. Tânărul Ion Barbu i-a impresionat pe cei patru jurați ai show-ului „Românii au talent” cu interpretarea melodiei cântărețului Marcel Pavel, „De dragul tău” și a fost trimis de Andra direct în semifinală, informează site-ul emisiunii.

Deschideți galeria foto de mai sus pentru a vedea imaginile cu participantul la „Românii au talent” 2015, Ion Barbu

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: ce momente au prezentat primii concurenți

Tânărul a povestit că a început să cânte la vârsta de trei ani, în corul bisericii. Între idolii săi, băiatul i-a enumerat pe artiștii Beyonce, Rihanna și Smiley.

Ion Barbu, în vârstă de 21 de ani, și-a propus ca prin participarea la „Românii au talent” să devină cunoscut atât în Europa, cât și în celelalte continente.

Juriul a fost impresionat de interpretarea pe care a oferit-o tânărul. Mihaela Rădulescu a lăcrimat, iar Andi Moisescu a spus că Barbu are una dintre cele mai bune voci pe care le-a auzit vreodată la „Românii au talent”.

Citește și: ROMÂNII AU TALENT 2015: Ce schimbări au apărut în noul sezon

Publicul s-a ridicat în picioare ca să îl aplaude pe tânăr, iar Andra a decis să îl trimită direct în semifinala show-ului.

Fiecare jurat are voie să trimită direct în semifinală un singur concurent.

Al cincilea sezon al show-ului „Românii au talent” a debutat, vineri, cu momente spectaculoase de dans, canto şi arte marţiale la artă matematică digitală şi parkour.

Cele mai citite

Procurorul Lucian Onea s-a întors la DNA Ploiești

Liderii PNL Prahova, în frunte cu baronul Iulian Dumitrescu-aflat sub control judiciar pentru o mită de 3.200.000 de euro, și Roberta Anastase, sunt...

Coreea de Nord a declarat că încercarea sa de a lansa un nou satelit militar de recunoaștere s-a soldat cu un eșec

Coreea de Nord a declarat că încercarea sa de a lansa un nou satelit militar de recunoaștere s-a soldat cu un eșec luni, când...

Încă un sportiv român calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Numărul sportivilor care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris a ajuns la 89, după ce triatlonistul român de origine franceză Felix...
Ultima oră
Pe aceeași temă