33.2 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Misha Miller, tânăra care scoate hit după hit, despre viața personală:...

VIDEO. Misha Miller, tânăra care scoate hit după hit, despre viața personală: “Nu m-am gândit la nuntă!”

Misha Miller, tânăra care scoate hit după hit, nu are o problemă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Artista a vorbit deschis despre planurile de viitor, dar și despre iubitul ei, care este pasionat de mașini.

“Locuim împreună de opt ani. Da, relația e foarte serioasă!(…) El este pasionat de mașini și în domeniul acesta e. (…) Nu m-am gândit la nuntă, eu sunt foarte focusată pe carieră, sunt de părere să bați fierul cât e cald, mă gândesc la copii și familie mai târziu. Câți ani am? Nu e frumos să întrebi. A apărut recent vârsta mea pe Google, lumea îmi spune că sunt mult mai tânără decât sunt și îmi place să le spun apoi și să le pice fața. E un joc psihologic pe care îmi place să îl joc. (…) Da, 28 de ani am, nu e vorba că nu vreau să se știe”, a declarat Misha Miller, potrivit protv.ro.

YouTube video

Piesa intitulată “Un minut”, o melodie reinterpretată cântată pentru prima dată de renumita trupă Hi-Q, are succes enorm la radio. De altfel, aceasta are multe melodii difuzate de radiourile din România, iar pe Youtube este în tranding.

Misha a impresionat publicul încă de la hitul internațional „Smoke Me”, unde, alături de Sasha Lopez, a dominat atât piața muzicală din România, cât și pe cea internațională. Piesa a atins primul loc în topul Shazam din România, Bulgaria și Turcia, generând peste 2 milioane de vizualizări și 1 milion de stream-uri în doar o lună.

Misha Miller are două diplome de licență: una de la Facultatea de Științe Politice și alta de la Facultatea de Finanțe Bănci. De asemenea, Misha vorbește fluent româna, engleza, franceza, rusa și spaniola.

În februarie 2023, Misha Miller a participat la Paris Fashion Week, unul dintre cele mai prestigioase evenimente mondene din lume. Invitată de unul dintre cei mai renumiți organizatori de petreceri, Misha a avut ocazia să participe la mai multe petreceri private. În cadrul acestor evenimente, a avut prilejul să-l întâlnească pe Tyga și să fie în preajma lui Leonardo DiCaprio.

YouTube video

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Atac cu rachete al Ucrainei asupra Crimeei ucide 2 persoane și rănește 22: guvernatorul numit de Moscova

Un atac cu rachete al Ucrainei asupra Sevastopolului, pe peninsula Crimeea anexată de Rusia, a ucis duminică, 23 iunie 2024, două persoane, inclusiv un...

Zboruri anulate la aeroportul din Manchester, Marea Britanie, după o pană de curent, duminică, 23 iunie 2024

Zboruri anulate în două terminale și sosiri deviate la aeroportul din Manchester, Marea Britanie, după o pană de curent, duminică, 23 iunie 2024 Zborurile la...

Bilanțul victimelor în Gaza depășește 37.000 după opt luni de război

Ministerul Sănătății din Gaza, condusă de Hamas, a declarat duminică că cel puțin 37.598 de persoane au fost ucise în timpul celor peste opt...
Ultima oră
Pe aceeași temă