15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialRomânia - Ungaria: Steaua se dezice de fanii care îndeamnă la proteste...

România – Ungaria: Steaua se dezice de fanii care îndeamnă la proteste de stradă

Steaua se dezice, într-un anunţ oficial, de fanii care îndeamnă la proteste de stradă ce ar putea avea conotaţii politice. Reacţia vine după ce suporterii au lansat pe fcsteaua.ro un îndemn la marş sub titlul “6 septemrie 2013: o zi pentru România”, potrivit Mediafax.

“SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA anunţă că se dezice de orice acţiuni sau activităţi cu conotaţie politică. Această luare de poziţie a clubului survine în urma postării pe site-ul www.fcsteaua.ro a anunţului intitulat «6 septembrie 2013: o zi pentru România» care îi cheamă astăzi în stradă pe suporterii stelişti”, se arată în comunicatul citat.

VEZI AICI: Live TEXT România – Ungaria: Calificarea se joacă la Bucureşti, de la ora 21.00. Vezi echipele!

Totodată, FC Steaua a anunţat, pe site-ul său steauafc.com, că va iniţia demersuri de natură juridică pentru a bloca domeniul www.fcsteaua.ro, astfel încât viitoare acţiuni de acest fel să nu poată prejudicia imaginea clubului.

“SC Fotbal Club Steaua Bucureţti SA este un club sportiv care se implică exclusiv în activităţi sportive şi de caritate, nu s-a implicat niciodată şi nu se va implica în activităţi care nu au legatură cu cele menţionate mai sus”, mai precizează comunicatul.

Suporterii stelişti au postat un îndemn la manifestare pe site-ul grupării roş-albastre, în care anunţă că fanii se vor întâlni la ora 14.00 în Piaţa Universităţii pentru a prostesta faţă de proiectul minier de la Roşia Montană. “La ora 14.00 ne întâlnim în Piaţa Universităţii pentru a protesta împotriva jafului ce se pregăteşte la Roşia Montană. La ora 19.00 ne indreptăm cu toţii spre Stadionul Naţional pentru meciul România – Ungaria. După terminarea meciului mergem înapoi la Universitate pentru a continua protestul”, au anunţat fanii stelişti.

Aproximativ 200 de persoane, în majoritate tineri, s-au adunat joi seară, pentru a cincea zi la rând, în Piaţa Universităţii din Bucureşti, pentru a protesta faţă de proiectul minier de la Roşia Montană.

Cele mai citite

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, „zburat” din bordul administrativ de la Romsilva

Ilie Sârbu, socrul lui Victor Ponta, a primit recent un cadou neplăcut din partea ministrului PNL al Mediului, Apelor și Pădurilor, fiind ejectat...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă