29 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialREVISTA PRESEI: Beneficiar de top al contractelor date de Udrea - în...

REVISTA PRESEI: Beneficiar de top al contractelor date de Udrea – în topul sponsorilor PSD şi USL

“ATAC TERORIST ÎN SUA. Mai multe explozii au zguduit oraşul Boston. Barack Obama: Vom afla cine a făcut asta! FBI: E un atac terorist!”, titrează Adevărul în ediţia de marţi: “Două explozii au avut loc în apropierea liniei de final a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului. Sursele vorbesc de trei morţi şi peste 100 de răniţi. O a treia deflagraţie a avut loc la Biblioteca JFK. FBI confirmă ‘atacul terorist'”.

Pe aceeaşi temă, Cotidianul scrie “Tragedie cu victime omeneşti în Statele Unite ale Americii. Două explozii în timpul maratonului din Boston”: “Două explozii au avut loc în apropierea liniei de final a maratonului din Boston, un eveniment urmărit de mii de spectatori, informează CBS News. Cel puţin doi oameni au murit şi 23 de persoane au fost rănite. Cel puţin doi oameni au murit în exploziile produse la maratonul din Boston. Alţi 22 de oameni au fost răniţi, afirmă surse citate de Fox News. Unele dintre victime au membre amputate. Potrivit Fox News, două cadavre au ajuns la morga unuia dintre spitalele din Boston”.

Citeşte şi ATAC TERORIST în SUA: Cel puţin 3 morţi şi zeci de răniţi în trei explozii în Boston

“Beneficiar de top al contractelor date de Udrea – în topul sponsorilor PSD şi USL”, potrivit Curentul: “Acum fix doi ani unul dintre premianţii Elenei Udrea când vine vorba de contracte din bani publici apărea în poze alături de ministru la nişte tăieri de panglici în judeţul Botoşani. În data de 16 aprilie 2011 Elena Udrea, pe atunci ministreasa Dezvoltării Regionale şi Turismului, vizita Botoşaniul, însoţită de premierul Boc, scopul măreţei vizite fiind psalmodierea măreţelor realizări de pe şantierul de la Casa Ventura, clădire aflată în plină reabilitare, investiţie realizată pe fonduri europene de societatea Victor Construct SRL, a omului de afaceri pedelist Victor Mihalachi”.

“IMAGINI DE COŞMAR! Trei explozii puternice au avut loc în Boston, Statele Unite. Doi MORŢI şi peste 100 de RĂNIŢI. ALTE DOUĂ BOMBE AU FOST DESCOPERITE”, scrie Evenimentul zilei: “În urmă cu puţin timp, la un maraton care a avut loc în Boston, la linia de sosire, au avut loc două explozii. Până la ora aceasta se ştie că e vorba de doi morţi şi peste 100 de răniţi.Autorităţile spun că deocamdată nu au informaţii cu privire la cei care au organizat acest atac terorist şi nu a fost revendicat de nimeni până acum. Martorii la acest atentat terorist descriu imagini apocaliptice la televiziunile de ştiri. Preşedintele Barack Obama a ieşit într-o scurtă declaraţie de presă la Casa Albă. ‘Nu avem toate răspunsurile. Ştim că sunt mulţi răniţi. Nu ştim cine a făcut acest lucru şi nu ştim de ce, însă vom afla şi cine şi de ce. Am discutat cu guvernatorii statului şi le-am comunicat să ia toate măsurile necesare pentru a avea grijă de victime. Toţi americanii sunt alături de locuitorii din Boston’, a declarat preşedintele american”.

“TEROARE ÎN SUA. DOUĂ BOMBE AU EXPLODAT LA MARATONUL DE LA BOSTON. Barack Obama: ‘Nu ştim cine şi de ce a făcut asta'”, aflăm şi din Gândul: “Două bombe au explodat luni în apropierea liniei de final a maratonului din Boston. Autorităţile locale au confirmat trei morţi, printre care un copil de 8 ani, şi cel puţin 144 de răniţi. În plus, cel puţin 10 persoane au membre amputate în urma masacrului. Alte câteva bombe au fost găsite şi dezamorsate. Deocamdată, autorităţile nu au identificat niciun suspect, dar urmăresc mai multe piste active, căutând inclusiv un şofer al unui camion care ar fi încercat să intre în perimetrul maratonului, cu câteva minute înainte de prima explozie. Vicepreşedintele american, Joe Biden, a declarat că ar putea fi vorba despre un „atentat terorist”, iar CNN citează surse FBI, care confirmă această ipoteză. Preşedintele Barack Obama, în schimb, a refuzat să spună dacă a fost un atentat terorist, limitându-se la a repeta că, indiferent ce a fost, autorităţile vor afla ‘cine şi de ce a făcut asta’. La această ediţie a celebrei competiţii au participat aproximativ 27.000 de persoane, atleţi profesionişti şi amatori deopotrivă, americani şi străini, scrie Washington Post. Între aceştia s-au aflat şi doi atleţi de origine română”.

Cele mai citite

Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat vineri, 31 mai 2024, mai multe decrete. Decret privind promulgarea Legii pentru completarea tabelelor-anexă nr. I și II la...

Premierul Slovaciei a fost externat. Robert Fico va primi îngrijiri medicale la domiciliu

Prim-ministrul slovac Robert Fico, rănit grav într-o tentativă de asasinat la începutul acestei luni, a fost transferat joi seara de la spitalul din Banská...

Datele a milioane de șoferi ar fi ajuns la vânzare pe internet. Oamenii legii investighează

Poliția spaniolă a anunțat că investighează dacă informațiile private a milioane de șoferi de vehicule au fost puse în vânzare online, după ce autoritatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă