12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialRevelionul Pensionarilor

Revelionul Pensionarilor

La fel ca si anii trecuti, Primaria Timisoara impreuna cu Casa de Cultura au organizat Revelionul varstnicilor, care se va desfasura la Restaurantul Strelitia. Toate cele 600 de bilete distribuite prin intermediul Consiliului Seniorilor si consiliilor consultative de cartier au fost vandute la un pret de 30 de lei. Participantii vor avea parte de un meniu specific si de un program artistic traditional. si cei care frecventeaza centrele de zi ale municipalitatii de pe Calea Lipovei si str. Telegrafului vor avea parte de petrecere de Revelion.


ARAD

Peste 800 de pensionari din Arad vor petrece Revelionul la Expo International, la o petrecere organizata de Primaria municipiului. Invitatii vor avea un meniu special de sarbatoare, din care nu va lipsi ciorba, friptura si prajiturile. La miezul noptii, pensionarii vor putea sa ciocneasca o cupa de sampanie, dupa care distractia va continua pana dimineata. Muzica va fi asigurata de o orchestra, iar costurile petrecerii sunt suportate din bugetul local al municipalitatii.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă