15.2 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialReunire în carantină pentru „U" Mobitelco

Reunire în carantină pentru „U” Mobitelco

După 11 zile de vacanţă, jucătorii echipei de baschet masculin “U” Mobitelco BT Cluj au participat, luni seara, la primul antrenament din 2012. De la primul fluier din noul an al antrenorului Marcel Ţenter au lipsit, însă, doi jucători care şi-au petrecut sărbătorile în pat din cauza rubeolei. Dacă Vlad Corpodean este refăcut aproape în totalitate, conducătorul de joc Mihai Paul încă mai are nevoie de câteva zile de tratament pentru a se pune complet pe picioare.

Vacanţă mai lungă

Pe lângă cei doi a absentat şi Kyndall Dykes, care a rămas în Statele Unite pentru a asista la naşterea celui de-al doilea său copil, dar şi mai vechii accidentaţi Tyler Morris şi Mihai Silvăşan. Foarte probabil, clujenii vor disputa un meci amical la finalul acestei săptămâni cu CSU Atlassib Sibiu, înainte de primul meci oficial al anului, “restanţa” cu BC Miercurea Ciuc, din 10 ianuarie. După doar patru zile, elevii lui Marcel Ţenter vor disputa derby-ul cu CSU Ploieşti, din prima etapă a returului. Spre deosebire de majoritatea rivalelor din campionat, clujenii au avut o vacanţă mai lungă, deoarece au fost eliminaţi din Cupa României, competiţie în care, pe 6 şi 10 ianuarie, sunt programate sferturile de finală.

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă