30.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialReţeaua socială Facebook a picat! Vezi răspunsul oficial al companiei

Reţeaua socială Facebook a picat! Vezi răspunsul oficial al companiei

UPDATE Facebook, cea mai mare reţea de socializare online, au fost întrerupte miercuri dimineaţa în România şi alte ţări europene, din cauza unor probleme tehnice, la ora transmiterii ştirii situaţia revenind la normal.

“Azi (miercuri, n.r.) am întâmpinat probleme tehnice, din cauza cărora site-ul a devenit indisponibil pentru unii utilizatori din Europa. Situaţia a fost rezolvată şi toată lumea ar trebui să aibă acces la Facebook. Ne cerem scuze pentru inconvenient”, a anunţat compania, potrivit Reuters.

….

Reţeaua socială Facebook a picat în această dimineaţă în România. În urmă cu câteva minute, reţeaua şi-a revenit.

Problema a fost semnalată în mai multe ţări europene, iar unii bloggeri au scris că s-ar putea să fi fost o problemă la nivel global, conform Gândul.

Site-ul Facebook a devenit nefuncţional în întreaga lume, miercuri dimineaţa, din cauze încă necunoscute, pentru aproximativ trei ore. Utilizatorii din toată lumea au semnalat căderea popularei reţele de socializare pe site-ul de microblogging Twitter, însă reprezentanţii companiei încă nu au făcut o declaraţie pe această temă, potrivit Realitatea.net.

Din cauza căderii Facebook, #facebookdown a devenit unul dintre cele mai folosite hashtag-uri pe Twitter din toată lumea.

Facebook este cea mai mare reţea de socializare din toată lumea, având peste 850 de milioane de utilizatori.

Hackerii grupării ANONYMOUS au ameninţat de mai multe ori în trecut că vor închide Facebook, însă nu au revendicat până acum un eventual atac asupra reţelei de socializare.

Nu este pentru prima dată când reţeaua de socializare pică. În 24 septembrie 2010, Facebook-ul a fost inaccesibil pentru o parte din utlizatori. Era problema cea mai gravă cu care se confruntase reţeaua de la lansarea ei, cu patru ani înainte. 

Cele mai citite

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Caţi pensionari au primit indemnizaţie socială, în mai 2024

Numărul total al beneficiarilor de indemnizaţie socială pentru pensionari a fost, în mai 2024, de 1.136.278 persoane, cu 334 mai mic comparativ cu luna...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...
Ultima oră
Pe aceeași temă