21.3 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialRecomandam

Recomandam

Prima TV, ora 23.00
"A fost odata un asasin" (comedie)
Candva, despre actorul John Cusack s-a spus ca are "fata unui inocent acolit irlandez". Ei bine, imaginati-va un ajutor de preot cu o arma in mana si va veti face o idee despre actiunea din Grosse Pointe Black. Un film care combina excelent comedia cu actiunea, avand in centru un asasin profesionist (Cusack), a carui viata va fi data complet peste cap dupa ce primeste invitatia de a participa la reuniunea de zece ani de la terminarea liceului.

TVR 2, ora 23.45
"Fara limite" (documentar)
Documentarul prezinta cultura "clubbing" din interior, adica o noapte de umblat prin cluburi prezentata in detalii: de recunoscut pentru cei care practica clubbing, de descoperit pentru cei care nu au facut asta niciodata in viata lor. Va propunem un program (difuzat in reluare) ce si-a propus sa ne familiarizeze cu viata de noapte a Bucurestiului, dar pentru o imagine cat mai clara asupra acestei noi culturi, va invitam sa petreceti si cateva nopti in cluburile din Bucuresti; cu siguranta veti ramane cu mai multe amintiri!

Cinemax, ora 0.45
"Sex, minciuni si casete video" (drama)
Steven Soderbergh a inaugurat in forta miscarea productiilor independente ale anilor ’90 cu aceasta drama despre relatia incordata si stranie dintre patru persoane si o camera de luat vederi. Intreaga actiune se concentreaza in jurul actorului James Spader, un barbat convins ca a vorbi despre sex este mult mai interesant decat sa-l practici, asa ca, in momentul in care intalneste o femeie, ii cere sa discute despre dorintele si fanteziile ei erotice in fata unei camere de luat vederi. Fiind o senzatie la Festivalul de la Sundance, acest film a fost considerat drept o manifestare sinonima cu noua tendinta a peliculelor de a portretiza viata si relatiile contemporane. Alaturi de mult diferitul "Pulp Fiction" al lui Quentin Tarantino, "Sex, lies and videotapes" se numara printre cele mai influente productii independente ale anilor ’90.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă