22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialReacție promptă a lui Iohannis după explozia în clubul Colectiv din București

Reacție promptă a lui Iohannis după explozia în clubul Colectiv din București

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o reacție promptă după explozia în clubul Colectiv din București și a transmis compasiune familiilor afectate de tragedie.

“Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie” a scris preşedintele Klaus Iohannis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Explozie Bucureşti. Primele declaraţii ale lui Raed Arafat şi Gabriel Oprea

El le-a transmis familiilor afectate de tragicul incendiu să aibă încredere că instituţiile statului fac tot ceea ce este posibil pentru a limita efectele “catastrofei”.

“Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”, mai spune preşedintele.

25 de tineri şi-au pierdut viaţa într-o explozie în Clubul Colectiv din Capitală, iar 88 de persoane rănite au fost transportate la toate spitalele de urgenţă din Bucureşti. În local s-ar fi aflat în acel moment aproximativ 200 de oameni.

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

Ucraina a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, tip vânător de mine

Un atac al Ucrainei a scufundat în Marea Neagră încă o navă rusească, Kovrovets, de tip vânător de mine, a anunțat Comandamentul Flotei din...
Ultima oră
Pe aceeași temă