22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialReacția lui Ponta la scrisoarea lui Merkel pentru Iohannis

Reacția lui Ponta la scrisoarea lui Merkel pentru Iohannis

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a dat publicității o scrisoare de susținere primită de la cancelarul german Angela Merkel, Victor Ponta a anunțat pe Facebook că are și el sprijin german. Ponta a postat pe pagina sa un mesaj video de la Sigmar Gabriel, vicecancelar al Germaniei din partea socialiștilor.

"Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de susținere. Îi mulțumesc mult pentru încredere!", a scris Ponta în mesajul său.

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidențiale, le-a prezentat joi jurnaliștilor de la Adevărul live o scrisoare de susținere pe care a primit-o de la cancelarul german Angela Merkel.

"Categoric că mă susţine (Angela Merkel – nr.), mi-a şi scris această chestiune, că mă susţine”, a spus Iohannis, dându-le jurnaliștilor scrisoarea primită de la cancelarul german.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale a precizat că nu a vrut "să epateze cu scrisori de sprijin şi cu sprijinul unor politicieni remarcabili".

"Pentru mine a fost o bucurie că am primit scrisoarea, mă susţine, mă sprijină. Am sprijin foarte larg din partea doamnei Merkel", a mai spus Iohannis.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă