22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialReacția lui Ponta la scrisoarea lui Merkel pentru Iohannis

Reacția lui Ponta la scrisoarea lui Merkel pentru Iohannis

La scurt timp după ce Klaus Iohannis a dat publicității o scrisoare de susținere primită de la cancelarul german Angela Merkel, Victor Ponta a anunțat pe Facebook că are și el sprijin german. Ponta a postat pe pagina sa un mesaj video de la Sigmar Gabriel, vicecancelar al Germaniei din partea socialiștilor.

"Bunul meu prieten Sigmar Gabriel, vicecancelarul Germaniei, mi-a transmis un mesaj foarte frumos de susținere. Îi mulțumesc mult pentru încredere!", a scris Ponta în mesajul său.

Klaus Iohannis, candidatul ACL la prezidențiale, le-a prezentat joi jurnaliștilor de la Adevărul live o scrisoare de susținere pe care a primit-o de la cancelarul german Angela Merkel.

"Categoric că mă susţine (Angela Merkel – nr.), mi-a şi scris această chestiune, că mă susţine”, a spus Iohannis, dându-le jurnaliștilor scrisoarea primită de la cancelarul german.

Candidatul ACL la alegerile prezidențiale a precizat că nu a vrut "să epateze cu scrisori de sprijin şi cu sprijinul unor politicieni remarcabili".

"Pentru mine a fost o bucurie că am primit scrisoarea, mă susţine, mă sprijină. Am sprijin foarte larg din partea doamnei Merkel", a mai spus Iohannis.

Cele mai citite

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

RAR aduce lămuriri despre sancționarea conducătorilor auto care folosesc cauciucuri „ all season”

RAR a clarificat că informațiile vehiculate în mass-media despre sancționarea conducătorilor auto care utilizează anvelope "all season" sunt nefondate și fără suport legal. „BREAKING NEWS...
Ultima oră
Pe aceeași temă