15.7 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialRafael Benitez nu mai antrenează Liverpool

Rafael Benitez nu mai antrenează Liverpool

Gruparea FC Liverpool a anunţat joi într-un comunicat publicat pe site-ul oficial că, de comun acord, s-a decis întreruperea colaborării cu antrenorul spaniol Rafael Benitez, potrivit Mediafax.

“Rafael Benitez renunţă la funcţia sa de antrenor după şase ani, iar conducerea clubului doreşte să-i mulţumească pentru serviciile sale şi să-i ureze succes în viitor”, se arată în comunicat.

La rândul său, Benitez a precizat că este un moment trist pentru el. “Este un moment trist pentru mine să anunţ că nu voi mai antrena formaţia Liverpool. Vreau să le mulţumesc tuturor membrilor stafului şi jucătorilor pentru eforturile lor. Voi păstra întotdeauna în inimă momentele bune petrecute aici, sprijinul primit din partea suporterilor în toate circumstanţele şi iubirea lor pentru Liverpool. Nu am destule cuvinte pentru a vă mulţumi pentru aceşti ani şi sunt fericit să pot spune că am fost antrenorul vostru”, a precizat tehnicianul spaniol pentru site-ul grupării.

Presa engleză a anunţat joi că oficialii clubului Liverpool au decis să renunţe la serviciile tehnicianului Rafael Benitez, deoarece spaniolul ar fi pierdut controlul asupra vestiarului. Potrivit Daily Mirror, mai multe vedete ale echipei engleze, între care şi Fernando Torres, Steven Gerrard şi Jamie Carragher, au arătat clar că şi-au pierdut încrederea în Benitez. Unii fotbalişti chiar ar fi spus că dacă Benitez rămâne, ei pleacă.

Potrivit Daily Star, conducerea grupării din Liverpool i-a oferit lui Rafael Benitez o despăgubire de 3 milioane de lire sterline pentru rezilierea contractului. Benitez este dorit la Internazionale Milano, iar printre posibilii săi succesori la Liverpool se numără Roy Hodgson, Louis van Gaal şi Jorge Jesus. Formaţia Liverpool a terminat campionatul Angliei pe locul 7. Spaniolul pregătea echipa Liverpool din 2004.

Cele mai citite

VIDEO. Manchester City, noua și vechea campioană a Angliei. Trupa lui Guardiola câștigă titlul în Premier League

Manchester City a făcut istorie în fotbalul englez, câștigând pentru al patrulea an consecutiv titlul de campioană a Angliei. Această performanță este una de...

VIDEO. “Țeapa” luată de Cristina Cioran. Cum a pierdut 100.000 de euro

Cristina Cioran, actriță și vedetă TV, a dezvăluit recent o experiență financiară dureroasă, în care a pierdut toți banii pe care îi economisise pentru...

Alexander Zverev, campion la Foro Italico

Germanul Alexander Zverev a câştigat pentru a doua oară în carieră turneul ATP Masters 1.000 de la Roma, după ce l-a învins în finală...
Ultima oră
Pe aceeași temă