32.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialProgram Bucharest Open: Mitu vs Cîrstea, Niculescu și Dulgheru, în optimile de...

Program Bucharest Open: Mitu vs Cîrstea, Niculescu și Dulgheru, în optimile de joi

Turneul  de tenis feminin BRD Bucharest Open continuă, joi, cu ultimele șase meciuri din optimi, patru românce urmând să evolueze pe tabloul de simplu.

Sorana Cîrstea, 165 WTA și Andreea Mitu, 78 WTA, se întâlnesc, joi, în optimi, într-un duel românesc, pe arena centrală, de la ora 16.30, în a doua partidă a zilei. Primul meci de pe acest teren începe la ora 15.00.

Citește și Bucharest Thriller: Dulgheru, în lacrimi după un meci SPECTACOL la Arenele BNR

Tot pe arena centrală, în cea de a treia partidă a zilei vor evolua Monica Niculescu, a treia favorită (41 WTA), și brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA.

În ultimul meci al zilei vor intra pe arena centrală Alexandra Dulgheru, favorită cinci (46 WTA) și americanca Anna Tatishvili, 134 WTA.

Andreea Mitu va juca şi la dublu, alături de Patricia-Maria Ţig, în ultima partidă a zilei de pe terenul 1. Cele două vor întâlni, în sferturi, perechea Cagla Buyukakcay/Viktorija Golubic (Turcia/Elveţia).

Citește și Simona Halep, principala favorită la New Haven. Cine mai participă din TOP 10 WTA

 

Cele mai citite

Netanyahu spune că nu poate exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când Hamas nu va fi distrus

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că nu va exista o încetare permanentă a focului în Gaza până când capacitățile militare și de guvernare...

Cum ar putea Nicușor Dan să elimine și mafia din fotbal

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, se laudă în campania electorală pentru un nou mandat de edil-șef că a oprit mafia...

Maia Sandu, mesaj după finala “Românii au talent”. “Aţi făcut Moldova mândră!”

Ediția din acest e show-ului "Românii au talent" a fost câștigată de Cristian Ciaușu, tânărul cu naiul. Următoarele locuri au fost ocupate de Ana...
Ultima oră
Pe aceeași temă