13.3 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialProcurorii anticorupţie i-au cerut lămuriri lui Mircea Man

Procurorii anticorupţie i-au cerut lămuriri lui Mircea Man

Procurorii DNA care cercetează afacerile societăţii comerciale Selina din Oradea au descins astăzi, 11 noiembrie, şi în Maramureş, judeţ în care firma lui Beniamin Rus execută cea mai importantă lucrare din infrastructura din judeţ de după 1989, drumul Baia Sprie – Bârsana, proiect în valoare de peste 22 de milioane de euro.

În Maramureş, procurorii DNA au vizat relaţia dintre controversatul om de afaceri bihorean şi preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş, Mircea Man. Acesta, care este şi preşedintele PDL Maramureş, a confirmat că procurorii anticorupţie l-au chestionat în legătură cu “protocoalele” firmei Selina, după ce presa locală a semnalat că Man, însoţit de consilieri, apropiaţi şi primari din Maramureş, a petrecut un weekend la vila de patru stele pe care o deţine Selina în staţiunea 1 Mai din Bihor. Preşedintele CJ Maramureş a precizat însă că i s-au cerut nişte lămuriri şi că nu e acuzat de nimic, precizând că “dacă, am greşit răspund”.

“Mi s-a cerut să explic de ce m-am dus la Oradea şi am mâncat şi băut fără să plătesc. La ce aţi lansat dumneavoastră (n.red., presa) sunt eu cercetat. Am fost întrebat de ce am fost cu nişte primari acolo (n.red., la vila firmei câştigătoare a licitaţiei)”, a declarat Mircea Man pentru televiziunea eMaramureş.

După vizita protocolară a delegaţiei lui Man la vila firmei Selina, societatea bihoreană a mai câştigat câteva importante lucrări în localităţi conduse de câţiva dintre primarii care l-au însoţit în “weekendul de protocol” pe preşedintele CJ Maramureş.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă