27.8 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialProbleme şi soluţii

Probleme şi soluţii

Cui nu i s-a întâmplat să aibă probleme la instalaţiile de apă, de încălzire sau electrice, la iluminat, aparatele electrice sau electrocasnice? Cine nu a avut nevoie măcar de un sfat pentru amenajarea casei sau a unei funcţiuni din locuinţă, pentru întreţinerea obiectelor casnice, a instalaţiilor, a mobilierului sau a electrocasnicelor, a plantelor şi florilor?

De foarte multe ori întrebările pe care ni le punem sunt de tipul: Cum să aleg cele mai bune, dar şi cele mai ieftine materiale? Cum să ne aranjăm mobila? Cum să zugrăvim mai uşor? De multe ori, sfatul venit din partea vecinului sau a unui binevoitor s-a dovedit a fi prost sau insuficient. Iar specialiştii adevăraţi sunt greu de găsit sau sunt prea ocupaţi pentru a răspunde la unele chestiuni al căror răspuns este simplu şi uşor, dar ştiut de puţini.

Pentru astfel de probleme, UTIL vă propune rubrica „Întrebări şi Răspunsuri” – Q&A. Întrebările provin din partea cititorilor (nu vă sfiiţi, deci, dacă aveţi vreo nevoie!) sau sunt puse cu mare frecvenţă specialiştilor, fie de la firme, fie de meşteri. Sunt întrebări simple, dar răspunsul, deşi nu este voluminos, nu este totdeauna evident. El se constituie însă într-o soluţie viabilă şi care poate fi implementată de cel care a pus întrebarea. Important este că răspunsul este dat de un specialist recunoscut, care va putea fi apelat oricând se iveşte o problemă similară sau în proximitatea domeniului său de specializare.

În acelaşi timp, rubrica “SOLUŢII” vine în întâmpinarea unor probleme şi oferă răspunsurile optime tot din partea unor specialişti. Astfel, UTIL sporeşte considerabil numărul de soluţii, recomandări şi sfaturi experte, venite de la specialişti, oferite săptămână de săptămână. Ele răspund în permanenţă la întrebările: Ce, cum şi de unde aleg?

Cum aranjez, cum montez, cum instalez, cum implementez o soluţie? Când am şi când nu am nevoie de un specialist? V-aţi cumpărat un apartament sau v-aţi construit o casă şi aţi constatat că nu v-au mai rămas bani pentru amenajare, mobilare şi dotare?

Este un fapt care se întâmplă în cele mai multe cazuri, chiar dacă aţi apelat la un specialist în proiecte. „Socoteala din targ nu se potriveşte cu cea de acasă” este în continuare valabilă, pe parcursul derulării proiectului putând apărea diverse situaţii. Totuşi, locuinţa trebuie amenajată şi dotată. Tema principală din acest număr vă spune cum puteţi reuşi acest lucru cu bani puţini.

Puteţi obţine răspunsuri experte la întrebările şi problemele dvs.: ion.diamandi@romanialibera.ro

Cele mai citite

E OFICIAL! Xavi, OUT de la FC Barcelona

Clubul catalan FC Barcelona a anunțat astăzi despărțirea de tehnicianul spaniol Xavi Hernandez, care nu va mai continua la formația blaugrana din sezonul următor. „Preşedintele...

ELCEN îl acuză pe Nicușor Dan că minte

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, 23 mai, într-o conferință de presă că lipsa apei calde în mai multe sectoare din...

Dana Rogoz, mesaj emoționant cu ocazia împlinirii a 20 de ani de relație cu Radu Dragomir

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, au sărbătorit recent 20 de ani de relație, marcând acest moment special într-un mod semnificativ. Cuplul, cunoscut...
Ultima oră
Pe aceeași temă