21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPrimele declarații ale lui Robert Turcescu după autodeconspirare

Primele declarații ale lui Robert Turcescu după autodeconspirare

Jurnalistul Robert Turcescu a vorbit, pentru prima dată, după autodeconspirarea sa ca locotenent-colonel acoperit de duminică. El a spus că a scăpat de „rucsacul cu pietre” din spate și că așteaptă ca autoritățile competente să îl interogheze.

Turcescu, întrebat de reporterii România TV, a afirmat că nu a trăit zile mai fericite în viața lui, în afară de momentul nașterii copilului.

„Nu fug de nimic, m-ați găsit acasa, am stat de vorbă, nu vreau să comentez. Nu vreau să mă justific în fața opiniei publice. Dacă vreau să spun ceva, voi spune în fața celor care trebuie, nu la televizor, nu în fața porții", a mai declarat Turcescu.

Fostul moderator de televiziune a mai spus că își dorește judecători drepți și că doar în fața acestora va spune amănunte, nu la televizor. 

Turcescu a dat un răspuns neconcludent cu privire la veridicitatea documentelor publicate pe blog: „este ceea ce eu detin. Le voi arăta în fața judecătorilor. Nu are nici un fel de importanță ce spun eu în fața opiniei publice, ci ceea ce spun în fața unui judecător, sub jurământ. Explicațiile le voi da în fața judecătorului”.

Robert Turcescu nu a vrut să răspundă nici atunci când a fost întrebat dacă, la dezbaterea din 2009 dintre Traian Băsescu și Mircea Geoană a primit ordine ca ofițer acoperit. El le-a spus reporterilor să judece singuri dacă a fost părtinitor sau nu.

Știre în curs de actualizare

Cele mai citite

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Oamenii legii au descoperit aproximativ 6.000 de litri de motorină în urma unor percheziții domiciliare

La data de 17 mai 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, sub coordonarea procurorilor...
Ultima oră
Pe aceeași temă