20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialPonta: Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai respectaţi profesori din ţară

Ponta: Ecaterina Andronescu, unul dintre cei mai respectaţi profesori din ţară

Premierul Victor Ponta a comentat, luni, acuzaţiile de plagiat aduse ministrului Educaţiei, Ecaterina Andronescu, şi a spus că aceasta este unul dintre cei mai respectaţi profesori din ţară şi a subliniat  că PDL nu va câştiga alegerile vorbind despre lucruri care nu îi interesează pe români, potrivit Mediafax.

“Dumneavoastră chiar credeţi că PDL va câştiga alegerile în felul ăsta? Eu nu ştiu ce au în minte, sincer. Vorbesc de nişte lucruri care nu interesează pe oameni în mod direct. În rest, doamna Andronescu e unul din cei mai respectaţi profesori din această ţară. Că dumneavoastră la B1 sau PDL o certaţi, şi ce? Asta e”, a spus Ponta.

Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung a scris, citand site-ul românesc integru.org, că o lucrare a unei doctorande a Ecaterinei Andronescu, Aurelia Cristina Nechifor, co-semnată împreună cu ministrul, ar fi plagiată.

Citeşte şi: VIDEO. Frankfurter Allgemeine Zeitung: Ecaterina Andronescu l-a apărat pe Victor Ponta în scandalul PLAGIATULUI pentru că şi ea a PLAGIAT

Ecaterina Andronescu se APĂRĂ de acuzaţiile de plagiat. Vezi ce spune ministrul

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă