16.4 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialPonta despre ancheta penală de la Antena 3: Mihai Gâdea şi ceilalţi...

Ponta despre ancheta penală de la Antena 3: Mihai Gâdea şi ceilalţi sunt nişte jurnalişti extraordinari de buni

Premierul Victor Ponta a declarat că nu poate comenta despre anchete penale în desfăşurare, dar îl consideră pe Mihai Gâdea şi ceilalţi jurnalişti de la Antena 3 nişte profesionişti şi va continua să participe cu plăcere la emisiunilor de la acest post.

“Nu pot să comentez anchete penale în desfăşurare, dar pot să spun că îi consider în continuare atât pe Mihai Gâdea, cât şi pe ceilalalţi nişte jurnalişti extraordinar de buni şi voi participa în continuare la emisiunile lor”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Postul ANTENA 3 – URMĂRIT PENAL. Fostul şef ANAF, Serban POP, învinuit in dosarul ANTENELOR, pentru furnizare de informatii folosite ca şantaj

Postul Antena 3 a fost pus sub urmărite penală, joi, în dosarul de şantaj INTACT – RCS & RDS. Directorul general al Antena 3 – Mihai Gâdea şi Mugur Ciuvică rămân pentru moment martori în acest dosar.

Directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS Ioan Bendei să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Citeşte şi Gâdea: Convingerea mea fermă este că Antena 3 nu are nicio legătură cu dosarul de şantaj

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă