22.9 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialPERCHEZIŢII la suspecţi de EVAZIUNE FISCALĂ din Bihor

PERCHEZIŢII la suspecţi de EVAZIUNE FISCALĂ din Bihor

11 percheziţii domiciliare au loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Bihor în vederea destructurării unei grupări infracţionale specializate în săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi spălare de bani, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române remis România liberă.

Percheziţiile sunt făcute de către poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J Bihor, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Membrii grupării sunt suspectaţi că, în numele unor societăţi comerciale pe care le controlau, au emis facturi fictive în valoare de peste 50 de milioane de euro, prin care atestau, în mod nereal, livrarea unor produse sau servicii către diferite societăţi beneficiare din întreaga ţară.

Astfel, acestea din urmă au dedus, ilegal, T.V.A în valoare de aproximativ 12 milioane de euro.

Cele mai citite

Huzurul din bani publici pentru pseudo vătaful masonilor, plagiatorul Radu Bălănescu

Plagiatorul Radu Ninel Bălănescu a rămas în continuare vătaful masonilor din România, chiar dacă scriptic nu este la butoane și continuă să fie...

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă