20.7 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialPercheziții la hoții de locuințe din Ilfov și București

Percheziții la hoții de locuințe din Ilfov și București

Șapte percheziţii domiciliare au fost desfăşurate joi dimineaţă, de către poliţiştii din Ilfov, la locuinţele mai multor persoane bănuite de comiterea unor furturi din locuinţe şi din autovehicule. Doua persoane au fost reținute.

”Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii din cadrul I.P.J. Ilfov – Serviciul de Investigaţii Criminale, care vizează 6 persoane bănuite de săvârşirea mai multor furturi din locuinţe şi din autoturisme”, informează IGPR.

Din cercetări a reieşit că în ultimele trei luni, persoanele bănuite ar fi sustras bani şi bijuterii din mai multe locuinţe situate pe raza localităţilor Voluntari, Pantelimon şi Bucureşti, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 100.000 de lei.

În urma acţiunilor desfăşurate, două persoane au fost reţinute şi urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Nu te teme, Babasha!

La sfârșitul săptămânii trecute, cântăreții de rock alternativ Coldplay au umplut de două ori Arena Națională. Chris Martin, liderul trupei britanice, a avut inițiativa...
Ultima oră
Pe aceeași temă