24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialPatru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în Buzău

Patru persoane rănite într-un accident rutier petrecut în Buzău

Patru persoane, între care doi copii, au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2 B, în afara municipiului Buzău, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Buzău, comisarul Florina Crucianu, accidentul s-a produs în jurul orei 22.00, în apropierea satului buzoian Tăbărăşti, patru persoane fiind rănite după ce maşina în care se aflau a fost scăpată de sub control şi s-a oprit într-un pom.

La volanul maşinii se afla o tînără de 30 de ani din Gălbinaşi, judeţul Buzău, care se îndrepta spre casă împreună cu copiii ei, de cinci şi nouă ani, dar şi cu o soră de-a sa în vârstă de 18 ani.

La ieşirea din municipiul Buzău, în apropierea satului Tăbărăşti, tânăra a pierdut controlul volanului, maşina a ieşit în afara şoselei şi s-a oprit într-un pom de pe marginea drumului. Toate cele patru persoane care se aflau în maşină au fost rănite.

După ce au fost scoşi, cu dificultate, din maşină, răniţii au fost transportaţi la spital. Tânăra care se afla la volan avea permis de conducere din 24 decembrie 2010.

Cele mai citite

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Donald Trump a participat la o slujbă religioasă, alături de persoanele de culoare

În weekend, Donald Trump, împreună cu o serie de republicani, a participat la o slujbă religioasă într-o biserică din Detroit, cu enoriași de culoare. ...

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...
Ultima oră
Pe aceeași temă