3.9 C
Bucharest
Thursday, 30 November 2023
HomeSpecialPatru bulgari, prinși la furat din mașini, în București

Patru bulgari, prinși la furat din mașini, în București

Patru cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 29 şi 43 de ani,au fost prinși de polițiștii din Capitală în timp ce furau din mașini, în Sectorul 3.

Cei patru erau în vizorul poliției de câteva zile. Vineri au fost prinși în flagrant în timp ce selectau autoturisme aflate în parcarea unui supermarket, ale căror roţi le înţepau, ulterior urmărindu-le cu un autoturism cu număr de înmatriculare străin.

După două încercări eşuate, cei patru au fost observaţi în timp ce ar fi înţepat roata unui autoturism, procedând apoi la urmărirea acestuia, iar în timp ce conducătorul auto schimba roata, unul dintre bărbaţii bănuiţi ar fi deschis portiera din faţă stânga a autoturismului şi ar fi sustras o borsetă, în care se aflau mai multe bunuri şi bani.

Poliţiştii bucureşteni au procedat de îndată la imobilizarea bărbatului care ar fi sustras borseta, precum şi a celorlalţi trei bărbaţi care îl însoţeau.

Extinzând cercetările în acest caz, poliţiştii Secţiei 11 au reţinut în sarcina bărbaţilor bănuiţi şi comiterea a alte cinci infracţiuni de furt prin acelaşi mod de operare şi o tentativă de furt din auto, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 22.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, cu unul dintre cei patru bănuiţi în stare de arest preventiv, efectuându-se în continuare verificări pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestora.

Cele mai citite

De azi intră în vigoare Sistemul de Garanție – Returnare. Ce presupune

Sistemul de Garanţie-Returnare (SGR) devine funcţional în România, începând de astăzi, ocazie cu care ţara noastră va deţine al doilea cel mai mare sistem...

Hamas vrea să elibereze toți soldații israelieni în schimbul tuturor palestinienilor închiși în Israel

Un înalt oficial Hamas a declarat miercuri că mişcarea islamistă palestiniană este gata să elibereze toţi soldaţii israelieni pe care îi deţine în schimbul...

Majoritatea britanicilor vor reintegrarea pe piața unică a UE

Majoritatea britanicilor susțin reintegrarea pe piața unică a Uniunii Europene(UE), chiar dacă asta ar însemna restabilirea liberei circulații a lucrătorilor din blocul european, potrivit...
Ultima oră
Pe aceeași temă