14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialOUTLINE - Primăvară/Vară 2014 by Tudor. Personal Tailor

OUTLINE – Primăvară/Vară 2014 by Tudor. Personal Tailor

Tudor. Personal Tailor a lansat colecția Primăvară/Vară 2014 printr-o prezentare inedită intitulată “OUTLINE”. Evenimentul a avut loc la  Galateca, o galerie de artă aplicată şi, în acelaşi timp, un proiect în evoluție. Iubitorii de frumos și pasionaţii de haine Tudor. Personal Tailor și-au dat întâlnire in seara de 27 Martie pentru a admira noutățile sezonului însorit.

Sub numele sugestiv de “OUTLINE”, Tudor. Personal Tailor prezintă idealul bărbatului modern care ştie să împletească armonios momentele serioase de afaceri cu răsfăţul unui stil de viaţă premium, în orice context. Bărbatul “Outline” este acela care ţine cont de tendinţe, dar apreciază în acelaşi timp eleganţa clasicismului. Mai mult decât atât, este propriul “arhitect” al mediului în care îşi desfăşoară activitatea şi în mod cert îşi urmează şi îndeplineşte visurile.

Prezentarea de modă a debutat într-o notă aparte, printr-o coregrafie de dans contemporan, care a evocat ideea de metamorfoză. Mişcările unui model-dansator profesionist au sugerat mesajul colecţiei, şi anume, libertatea de mişcare a bărbatului puternic, sigur pe el, care pune accentul pe imaginea neîncorsetată şi pe visul masculin de a-şi construi un stil de viaţă premium, prin selectarea atentă a celor mai bune produse şi servicii.

Evenimentul a fost unul foarte elegant şi interactiv, cu invitaţi şi parteneri pe măsură. Numeroase personalităţi din media autohtonă, din modă şi din mediul de afaceri s-au bucurat de rafinamentul serii oferit de organizatori şi parteneri.

Invitaţii au degustat delicatesele culinare însoţite de vinurile premium Alira.

Maşina oficială a evenimentului a fost BMW Seria 5, iar invitaţii au avut ocazia de a testa serviciile VIP shuttle oferite de Automobile Bavaria.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu: VideoRomania, Galateca, Alira, Brands International, El Unico, Automobile Bavaria Group, Madison-Luxury Perfumery, Leonidas, MasterCard Elite, Johnnie Walker, S. Pellegrino, Perfect Tour, Acqua Panna.

Noua colecție Tudor.Personal Tailor a fost lansată alături de un catalog de prezentare sugestiv, așa cum compania și-a obișnuit deja publicul atent la detalii și în continuă căutare de nou.

Ţinutele prezentate iau în calcul necesitatea de confort din sezonul cald, iar ţesăturile propuse sunt stofe răcoroase cu fineţe sporită, 100% din lână sau lână cu in, bumbac, mătase. Noi game de țesături impermeabile, antistatice sau rezistente la șifonare vin în întâmpinarea nevoilor bărbatului activ de business sau a domnilor care călătoresc foarte mult. Culorile propuse sunt preponderent nuanţe de bleu, lila, nisip, mov sau bleumarin electric.

Noua colecţie poate fi admirată la showroom-urile Tudor. Personal Tailor din Bucureşti aflate pe str. Episcopiei 1-3, în cadrul hotelului Athenee Palace Hilton și pe strada Cuza Vodă 95, sau din Cluj, în cadrul hotelului Ramada, calea Turzii nr. 43-49.

Noutăţile pe care brandul Tudor. Personal Tailor le mai anunță pentru acest sezon sunt deschiderea a două noi showroom-uri, unul în Bucureşti şi unul în Timişoara.

www.tudor-tailor.com

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă