12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialO țară producătoare de DROGURI a legalizat consumul de MARIJUANA

O țară producătoare de DROGURI a legalizat consumul de MARIJUANA

O țară din America Latină, recunoscută ca furnizoare de droguri, a legalizat consumul de marijuana, informează Reuters, citată de Mediafax.

Preşedintele Columbiei, Juan Manuel Santos, a semnat, marţi, un decret prin care a legalizat consumul de marijuana în scopuri medicale,

Despre această decizie, preşedintele columbian spune că nu va afecta lupta Guvernului împotriva culturilor ilegale şi a traficului de droguri.

“Faptul că permitem consumul de marijuana nu contravine cu angajamentele luate la nivel internaţional în privinţa controlării drogurilor şi nu va afecta politica noastră de a lupta împotriva traficului”, a declarat acesta, după semnarea decretului.

Creşterea, distribuirea şi comercializarea de canabis rămân ilegale. 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă