22.9 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialO suedeză a fost agresată sexual de un român la Nisa

O suedeză a fost agresată sexual de un român la Nisa

Un român de 21 de ani a fost arestat la Nisa pentru tentativă de viol asupra unei turiste suedeze, pe care a bătut-o şi i-a furat geanta, potrivit Mediafax.

O scenă de o violenţă fără precedent, şocantă şi dureroasă s-a petrecut în centrul oraşului Nisa, pe Bulevardul Jean-Médecin, o tânără turistă suedeză fiind victima unei tentative de viol, în urmă cu o săptămână.

Acest caz a rămas secret pentru o mai bună desfăşurare a anchetei, principalul suspect fiind deja arestat. Totul s-a întâmplat în 3 august, în jurul orei 2.00.

O suedeză de 21 de ani, aflată în vacanţă pe Coasta de Azur, se întorcea spre locul unde era cazată. Ea nu l-a observat pe tânărul care o urmărea şi care a alergat în urma ei până în holul clădirii.

Fata a fost lovită cu pumnii şi cu picioarele. Agresorul i-a spart arcada şi a muşcat-o de deget. Mai rău, el i-a mângâiat organele genitale şi a încercat să-i dea jos lenjeria intimă, până când a intervenit un rezident, care l-a pus pe fugă.

Atacatorul a lăsat fata, dar i-a luat geanta, gest care i-a ajutat pe anchetatori. După analiza semnalmentelor şi a imaginilor de pe camere de supraveghere, ei l-au localizat pe suspect, care, între timp, îşi petrecuse week-end-ul în arest pentru nişte scandaluri în oraş.

Asupra lui poliţiştii au găsit un document de identitate aparţinând victimei. Derutat de aceste elemente, suspectul şi-a mărturisit, în cele din urmă, faptele. Arestat de către criminalişti, acesta se află de marţi în arest.

Românul de 21 de ani este acuzat de tentativă de viol, violenţă petrecută în urmă cu opt zile, şi furt. Acesta va fi adus joi în faţa instanţei.

Victima sa, încă şocată, a fost internată la spital. Ea are două răni la arcadă. Acest atac teribil a determinat autorităţile să recomande prudenţă pe timpul nopţii, femeile fiind sfătuite să nu meargă singure.

Cele mai citite

Sute de mii de oameni sunt în stradă în Franța împotriva ascensiunii extremei drepte la alegerile europarlamentare

UPDATE: Sunt violențe între manifestanți și polițiști la Paris după ce un agent al forțelor de ordine a smuls un steag al unuia dintre...

De ce trebuie să țină cont fotbaliștii Naționalei, ca să nu joace la EURO precum clasa politică de pe Dâmbovița

Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută, noi și partenerii noștri folosim tehnologii precum cookie-urile pentru a stoca și / sau a...

Liderii G7 avertizează dur China să nu mai sprijine Rusia: “permite” războiul acesteia în Ucraina

Sprijinul acordat de China Rusiei "permite" războiul acesteia în Ucraina, au avertizat vineri liderii celor mai avansate economii ale lumii, într-o înăsprire a tonului...
Ultima oră
Pe aceeași temă