29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialO păpuşă Barbie, estimată la 500.000 de dolari, scoasă la licitaţie de...

O păpuşă Barbie, estimată la 500.000 de dolari, scoasă la licitaţie de casa Christie’s

O păpuşă Barbie, care beneficiază de un design special şi al cărei preţ de vânzare este estimat la o sumă cuprinsă între 300.000 şi 500.000 de dolari, va participa la o licitaţie organizată de casa Christie’s la New York, pe 20 octombrie, informează foxnews.com, potrivit Mediafax.

Referindu-se la acest preţ estimativ, reprezentanţii casei Christie’s susţin că exponatul va deveni cu siguranţă cea mai scumpă păpuşă Barbie din istorie.

Păpuşa poartă un colier în care a fost incrustat un diamant roz. Toate încasările vor fi donate către The Breast Cancer Research Foundation, o fundaţie de caritate care luptă împotriva cancerului mamar şi care se află la originea campaniei Breast Cancer Awareness Month, în cadrul căreia sunt organizate numeroase evenimente pe plan mondial pe parcursul lunii octombrie.

Bijutierul Stefano Canturi a creat colierul pentru această păpuşă Barbie, alcătuit din numeroase diamante albe de mici dimensiuni care înconjoară acel diamant roz uriaş, tăiat în formă de smarald. Acelaşi bijutier a realizat şi rochia neagră fără mâneci, pantofii cu toc, coafura şi alte elemente de design pentru această păpuşă specială.

Recordul de preţ pentru o păpuşă Barbie este de 17.091 de dolari, stabilit în cadrul unei licitaţii din 2006 ce a fost organizată de casa Christie’s la Londra.

Cele mai citite

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți în acest weekend pe litoralul românesc

Peste 30.000 de turiști sunt prezenți in acest weekend pe litoralul românesc, gradul de ocupare a hotelurilor fiind de peste 60%. Secretarul general al...

Autoritatea Vamală Română alocă peste 6,6 milioane de lei pentru servicii de transport aerian

Autoritatea Vamală Română (AVR) alocă peste 6,6 milioane de lei, fără TVA, pentru servicii de transport aerian intern şi internaţional de pasageri, urmând să...
Ultima oră
Pe aceeași temă