23.2 C
București
vineri, 12 iulie 2024
AcasăEconomieEconomie internăProgramul Rabla pentru tractoare primește un buget de 500 milioane de lei

Programul Rabla pentru tractoare primește un buget de 500 milioane de lei

Guvernul României a aprobat finanțarea „Programului de stimulare a înnoirii Parcului național de tractoare și mașini agricole autopropulsate” în anul 2024.

Decizia s-a luat prin HG 589, aprobată la data de 30 mai 2024. HG 589 / 2024 a fost publicată în Monitorul Oficial la data de 31 mai 2024.

Finanțarea Programului Rabla pentru tractoare se va realiza din Fondul pentru mediu. Decizia Guvernului reprezintă o „finanțare nerambursabilă, suma de 500.000 mii lei, pentru realizarea acțiunilor multianuale necesare implementării Programului de stimulare a înnoirii Parcului național de tractoare și mașini agricole autopropulsate, derulat prin Administrația Fondului pentru Mediu”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă