14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialNutu Camataru a fost eliberat de la Jilava

Nutu Camataru a fost eliberat de la Jilava

Nuţu Cămătaru a fost eliberat astăzi din Penitenciarul Jilava, unde a executat restul de 43 de zile din condamnarea la şase ani primită pentru infracţiuni de crimă organizată. Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru, a fost încarcerat la jumătatea lunii mai, potrivit Realitatea.net.

Nuţu Cămătaru s-a predat în 14 mai, la arestul Poliţiei Capitalei, după ce în 11 mai fusese condamnat la şase ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost judecat alături de fratele lui, Vasile Balint, cunoscut drept Sile Cămătaru, de rude şi de apropiaţi, pentru fapte cu violenţă, proxenetism, cămătărie şi trafic de persoane.

Avocatul lui Nuţu Cămătaru a arătat atunci instanţei că acesta a executat o perioadă similară sau chiar mai mare decât pedeapsa aplicată recent, definitiv, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, astfel că nu se mai impune menţinerea lui în stare de detenţie.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă