22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialNunta a la Hollywood

Nunta a la Hollywood

Fie ca e pentru totdeauna sau, mai probabil, doar pentru cateva luni, o nunta de vedete de la Hollywood este genul de eveniment dupa care muritorii obisnuiti isi iau notite. Nunta dintre Tom Cruise si Katie Holmes de la Castelul Odescalchi din Italia a fixat noi standarde pentru casatoriile intre staruri si a scos in fata cateva tendinte importante.

Inelul cu diamant, mare si colorat

Nimic nu starneste mai multa fascinatie decat obligatoriul inel de logodna cu diamante. Piatra roz primita de J.Lo. de la Harry Winston, la 6 carate, deschide seria. Kate Hudson, fiica actritei Goldie Hawn, s-a maritat anul trecut cu rockerul Chris Robinson care a cerut-o in casatorie oferindu-i un traditional inel cu un diamant Asher de 5 carate cu montura Art Deco. O tendinta deja incetatenita este ca viitorul mire sa-si puna propria creativitate la lucru pentru designul inelului. Brad Pitt a facut asta pentru Gwjneth Paltrow, apoi pentru Jennifer Aniston si mai nou pentru Angelina Jolie. Guy Ritchie i-a oferit Madonnei un inel Neil Lang de platina cu trei diamante mari simbolizand membrii familiei. De cele 10 carate ale inelului primit de Catherine Zeta-Jones de la Michael Douglas inca se vorbeste la Hollywood.
Unele vedete aleg sa nu mearga pe calea batuta si sa-si promita fidelitate eterna folosind pietre colorate. Mena Suvari (“American Beauty”, “American Pie”) a preferat ametistele si citrinele cand s-a casatorit cu producatorul Robert Brinkmann. Pietrele au fost montate intr-un design asimetric pe o banda de aur.

Cadouri personalizate pentru invitati

Cadourile mirilor pentru invitati pot fi si altceva decat tipicele lumanari aromate sau CD-uri inscriptionate. Cand cuplul isi da osteneala sa-si imprime propriile personalitati in detalii, rezultatele sunt de obicei fie cadouri de un romantism incurabil, fie glume care dau un aer relaxat si fun ocaziei. John Stamos (“Spitalul de urgenta”) si Rebeca Romjin-Stamos (“X Men”) au creat aparate kitschoase de improspatat aerul, decorate cu o fotografie a celor doi in  stilul anilor ’70 si cu textul “Dragostea noastra va dura de-a pururi”. Deodorizantele au fost atarnate apoi in masinile oaspetilor.
Cand Mia Tyler, fiica solistului Aerosmith, si David Buckner (bateristul de la Papa Roach) s-au hotarat sa-si uneasca destinele, au facut-o pe scena, la un concert al socrului Steven Tyler.
Actrita engleza Emma Thompson si Greg Wise s-au casatorit la casa lor de vacanta din Scotia, iar localnicii au putut cu aceasta ocazie sa se imbete numai cu sampanie.

Nunti false, cu dubluri

Decorurile somptuoase, aranjamentele florale de zeci de mii de dolari si meniurile cu sampanie si caviar pentru sute de invitati nu vor disparea prea curand. Dar tentatia este puternica pentru vedete sa lase totul balta si sa fuga in Las Vegas pentru o ceremonie rapida si secreta. Mai nou, tendinta este ca starurile, in loc sa aleaga intre ceremoniile intime si nuntile uriase, sa faca si una, si alta. Freddie Prinze Jr. (“I Know What You Did Last Summer”, “Freddie”) si Sarah Michelle Gellar (“Buffy, spaima vampirilor”) au dat o fuga pana in Mexic pentru o ceremonie privata, dupa care s-au intors in Statele Unite pentru nunta “oficiala” si au dat piept cu circul facut de mass-media. Liv Tyler si solistul trupei Spacehog s-au casatorit in Barbados intr-o ceremonie la care nu au asistat nici parintii, ci doar cativa prieteni. Apoi, impreuna cu familiile, au pus la cale un plan pentru o nunta in New York. Pentru ca paparazzi sa nu prinda urma ceremoniilor private, se obisnuieste ca vedetele sa insceneze cateva nunti paralele false in care sunt folosite dubluri pe post de miri.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă