26 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialNati Meir a suferit un atac cerebral

Nati Meir a suferit un atac cerebral

Fostul candidat la Preşedinţie, Nati Meir, i s-a făcut rău noaptea trecută. La ora 3, Nati Meir a fost luat de o ambulanţă de acasă şi transportat de urgenţă la spital, potrivit RTV.net.

Din primele informaţii, Nati Meir ar fi suferit un atac cerebral.

Se pare că acesta s-ar fi supărat din cauza unui proces în care va fi judecat în zilele următoare pentru trafic de influenţă.

Cu aproape un an în urmă, fostul candidat la preşedinţie a mai suferit un infarct în celula închisorii din Galaţi, unde era închis pentru trafic de influenţăCea care a sunat la ambulanţă de data asta a fost chiar logodnica sa, potrivbit B1TV.

Nati Meir a fost internat luna trecută şi la Spitalul de psihiatrie din Galaţi, după ce a încercat să se sinucidă în faţa Tribunalului din oraş. Acolo a făcut şi marele anunţ: impresionat de numărul oamenilor simpli care l-au vizitat în spital, afaceristul a dezvăluit că va candida pentru primăria acestui oraş.

Nati Meir este judecat în prezent pentru trafic de influenţă, după ce le-a promis unor deţinuţu că îi va ajuta să iasă din arest. Primul contact cu puşcăriile din România l-a avut în 2009, când a fost arestat preventiv. În 2010, Nati Meir a fost condamnat de Tribunalul Bucureşti pentru înşelăciune şi evaziune fiscală.

 

Cele mai citite

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova a produs o evaziune fiscală de peste 500000 de euro din vânzarea de bere

Un bărbat de 45 de ani din Republica Moldova este cercetat de poliţişti pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de 2,6 milioane de lei....

Ucraina a atacat teritoriul Rusiei cu rachete americane

Rusia pregătește a doua fază a ofensivei împotriva Ucrainei pe direcția Harkov și adună mari unități militare în zonă, a declarat comandantul Forțelor Ucrainene,...

Un document guvernamental dezvăluie dezastrul de la Autoritatea Vamală Română! Putem pierde bani mulți

Autoritatea Vamală Română se confruntă cu uzura avansată a infrastructurii și facilităților de control, ceea ce poate afecta eficiența și siguranța activității vamale....
Ultima oră
Pe aceeași temă