23.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialMoney.ro: Un lider important al PSD era printre beneficiarii informaţiilor secrete furnizate...

Money.ro: Un lider important al PSD era printre beneficiarii informaţiilor secrete furnizate de Preda

Un foarte important lider al Partidului Social Democrat este unul principalii beneficiari ai informaţiilor clasificate sifonate din interiorul DNA de ofiţerul de poliţie Emil Dan Manolachi prin intermediul secretarului de stat Vali Preda de la Ministerul Transporturilor, spun surse judiciare citate de Money.ro.

Cu ajutorul acestor informaţii liderul social-democrat a reuşit să se protejeze în faţa unei anchete care îi viza afacerile.

Citeşte şi De ce a fost ridicat de DNA „băiatul performant“ al lui Mazăre

Acest dosar a creat panică în rândul unor importanţi conducători din PSD din cauza faptului că nu au existat prea multe informaţii referitoare la motivele pentru care Valentin Preda a fost ridicat de procurorii DNA din faţa sediului Ministerului Dezvoltării.

În perioada imediat următoare sunt aşteptate noi audieri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, existând şanse să fie puşi sub acuzare şi alţi lideri importanţi, spun sursele citate.

Acestea au explicat pentru Money TV că ofiţerul de poliţie judiciară al DNA pus sub acuzare de procurorii anticorupţie este un apropiat al fostului şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Constanţa, Valentin Burlacu, care activează şi el în prezent în cadrul DNA.

Citeşte continuarea pe Money.ro

Cele mai citite

Zelenski critică lentoarea deciziilor aliaților occidentali privind ajutorul pentru Ucraina

Aliaților occidentali le ia prea mult timp pentru a lua decizii cheie privind sprijinul militar pentru Ucraina, a declarat președintele Volodimir Zelenski într-un interviu...

Cum să alegi o florărie online de încredere și să te bucuri de servicii de calitate 

În lumea digitală de astăzi, alegerea unei florării online de încredere poate fi o provocare. Cu o mulțime de opțiuni disponibile, cum vei putea...

Securicii au pus frișcă sintetică pe blatul electoral

Campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare e plină de ciudățenii. Pe lângă faptul că nu ni se spune nimic despre viziunea României privind...
Ultima oră
Pe aceeași temă