12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialMiei furati chiar de sub nasul politistilor

Miei furati chiar de sub nasul politistilor

In timp ce fortele de ordine desfasurau un megacontrol in Piata Alexandru cel Bun, un taran a ramas fara cei 26 de miei pe care intentiona sa-i vanda. Nicu L. venise dimineata de la Ciortesti, cu o Dacie intesata de miei taiati. Agricultorul a incuiat masina si s-a dus la administratia pietei pentru a-si obtine actele necesare. Dupa ce a reusit sa obtina toate hartiile, omul s-a intors la masina, dar, surpriza! Mieii taiati facusera picioare… In tot acest timp, piata era intesata de politisti si jandarmi, care, dupa cum ne-am asteptat, nu au vazut absolut nimic in neregula. "Pana in prezent nu am reusit sa-i identificam pe autorii acestui furt extrem de abil. Am primit acum o jumatate de ora un apel anonim ca hotii se afla in Piata Nicolina si am trimis un echipaj acolo. Dar fara nici un rezultat… Apelul s-a dovedit a fi unul fals", a declarat Virginia Pralea, purtatorul de cuvant al Politiei Iasi. In perioada 1-9 aprilie 2007 pietele agroalimentare vor fi puricate atat de echipa Prefecturii, compusa din reprezentanti ai Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorului si ai Directiei Sanitar Veterinare, cat si de echipele Primariei Iasi, in speta lucratori ai Politiei Comunitare si inspectori ai Directiei Corp Control Primar si ai Directiei Piete.

Miei de lux si miei
comunitari
Reprezentantii municipalitatii au stabilit ca mieii sa fie comercializati in pietele agroalimentare doar in perioada 1-9 aprilie 2007. Mieii care vor fi scosi spre comercializare vor trebui stampilati si taiati in punctele de sacrificare special amenajate, printre care cele cinci abatoare specializate si alte puncte stabilite la nivelul primariilor din judet.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă