21.4 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialMehedinţi: Traficul rutier a fost blocat pe DN 6 din cauza unui...

Mehedinţi: Traficul rutier a fost blocat pe DN 6 din cauza unui scandal

Traficul rutier a fost blocat, sâmbătă seară, pe DN 6, în dreptul comunei mehedinţene Tâmna, din cauza unui scandal izbucnit între două familii din Valea Ursului, pentru stabilirea ordinii fiind necesară intervenţia poliţiştilor, transmite Mediafax.

Scandalul a pornit sâmbătă seară între două familii din satul Valea Ursului, comuna Tâmna, fiind implicaţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 38 de ani.

Conflictul spontan care s-a produs pe DN 6 a stârnit indignarea participanţilor la trafic, mai multe maşini fiind nevoite să-şi întrerupă deplasarea.

Pentru aplanarea conflictului, a intervenit iniţial un echipaj al Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, reuşind imobilizarea persoanelor în cauză şi aplanarea stării conflictuale, fără a exista victime.

Alţi aproximativ 20 de poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Intervenţie Rapidă şi de la posturile limitrofe au intrevenit pentru aplanarea conflictului şi pentru cercetări, aceştia ridicând de la două dintre persoanele implicate în conflict o sabie şi o sapă.

“Cei trei bărbaţi au fost conduşi la Postul de Poliţie Tâmna în vederea identificării, poliţiştii stabilind în urma verificărilor că aceştia sunt I. Romulus, de 38 ani, Ş. Daniel, de 21 ani şi A.R., de 17 ani, toţi din comuna Tâmna, Judeţul Mehedinţi”,, se mai arată în comunicatul IPJ Mehedinţi.

În urma cercetărilor s-a stabilit că scandalul a pornit între tatăl şi fratele unei tinere şi fostul şoţ al acesteia, pe fondul unor probleme familiale.

Tatăl tinerei, I. Romulus şi fostul soţ Ş. Daniel au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Strehaia cu rpopunerea de arestare preventivă, aceştia fiind acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri şi portul fără drept al armei albe.

Cele mai citite

FOTO. Fanii sunt șocați după ce au văzut în ce formă se află Niklas Sule, cu doar câteva săptămâni înainte de finala Ligii Campionilor

Borussia Dortmund va înfrunta luna viitoare pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor, chiar pe 1 iunie, de la ora 22:00. Cu toate acestea,...

Iuliana Beregoi, despre cum reușește să se împartă între viața profesională și cea personală: “Sincer…”

Iuliana Beregoi este recunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, vloggerițe și actrițe din România și Republica Moldova. La doar 19 ani, tânăra...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă