32.1 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialMama Elodiei: Cioacă ar fi trebuit să fie condamnat PE VIAŢĂ

Mama Elodiei: Cioacă ar fi trebuit să fie condamnat PE VIAŢĂ

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, spune că se aştepta la o decizie a magistraţilor “mai aspră” în cazul lui Cristian Cioacă, apreciind că acesta ar fi trebuit să fie condamnat pe viaţă, informează Mediafax.

Emilia Ghinescu, mama Elodiei Ghinescu, nu a fost prezentă în sală la pronunţarea deciziei magistraţilor Tribunalului Argeş, de condamnare a lui Cristian Cioacă la 22 de ani de închisoare.

“Ne aşteptam la o decizie mult mai aspră. Noi am cerut închisoare pe viaţă şi trebuia să primească închisoare pe viaţă pentru ce i-a făcut fiicei mele. A omorât-o, a ciopârţit-o şi a lăsat un copil fără mamă. Vom încerca acum să facem tot se poate ca să luăm copilul la noi. Oricum, băiatul trebuie consiliat psihologic după atâţia ani în care a văzut ce s-a întâmplat”, a spus mama Elodiei Ghinescu.

Citeşte şi Sentinţă în cazul Elodia: Cristian Cioacă a primit 22 de ani de închisoare

La rândul său, Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat, după pronunţarea deciziei, că pedeapsa de 22 de ani de închisoare este “mult prea blândă pentru fapta pe care Cioacă a comis-o”.

Ea a arătat că este vorba despre “fapte deosebit de grave”, iar Cristian Cioacă este un om tânăr şi va beneficia de o eliberare mult prea rapidă.

“Cioacă spera ca în lipsa cadavrului victimei să nu fie condamnat, să nu răspundă penal, aşa cum era practica judiciară în ţara noastră. Dar s-a schimbat optica, iar dacă vedeţi după cazul dânsului au mai apărut alte câteva cazuri în ţară în care au dispărut oameni care probabil că au fost ucişi şi nu au fost găsite corpurile. Cioacă a devenit un exemplu negativ pentru opinia publică. Condamnarea fără un cadavru este un succes al justiţiei române, dar, repet, este o pedeapsă mult prea blândă”, a spus avocata, precizând că va discuta cu familia Ghinescu şi este posibil ca aceasta să atace decizia.

Citeşte şi Cioacă în instanţă: Elodia mă înşela, şi eu o înşelam şi am fost amândoi de acord să divorţăm

Fostul poliţist Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost condamnat, marţi, la 22 de ani de închisoare, decizia, care nu este definitivă, fiind luată de magistraţii Tribunalului Argeş.

Cele mai citite

Netanyahu e neschimbat: Încheierea războiului doar dacă Hamas va fi distrusă

Condiţiile pentru ajungerea la o ''încetare a focului permanentă'' în Fâşia Gaza nu s-au schimbat şi ele includ ''distrugerea'' Hamas şi ''eliberarea tuturor ostaticilor''...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...

MAE anunță că s-a autosesizat privind dispariția a trei persoane, posibil cetățeni români, în apele fluviului Natisone, în Italia

Ministerul Afacerilor Externe(MAE) anunță, sâmbătă dimineața, că s-a autosesizat în urma informațiilor privind dispariția a trei persoane, posibil cetățeni români, în apele fluviului Natisone,...
Ultima oră
Pe aceeași temă