28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialLupta pentru „Ştiinţa“: Adrian Mititelu şi Lia Olguţa Vasilescu vor două “U”...

Lupta pentru „Ştiinţa“: Adrian Mititelu şi Lia Olguţa Vasilescu vor două “U” Craiova

Adrian Mititelu a susţinut că Universitatea Craiova va fi înscrisă în Liga a II-a la debutul sezonului 2013-2014. Lucrurile nu merg însă pe drumul cel bun pentru olteni. Patronul ”juve­ţilor” a anunţat că este posibil să înscrie echipa în Liga a IV-a sau a V-a. Cu toate acestea, este mai posibil ca renaşterea Craiovei să mai fie amânată un an, după cum a declarat, la Sport Total FM, fostul preşedinte al ”Ştiinţei”, Corneliu Stroe. Deşi Universitatea nu are încă staff tehnic, jucători, conducere, echipa şi-a prezentat, pe site-ul oficial, echipamentul pentru următorul sezon.

Încă o ”Ştiinţa”. Sătule de promisiunile ce nu sunt susţinute şi de fapte, autorităţile din Craiova, în frunte cu primarul Lia Olguţa Vasilescu, sunt pregătite să formeze ele noua ”Ştiinţa”, ce va juca sub culorile alb-albastre ale Clubului Sportiv Universitatea Craiova. Rodion Cămătaru a participat la întâlnirea cu oficia­lităţile şi a explicat, la Sport Total FM, care va fi noua structură a clubului: ”Clubul se va numi CS Uni­versitatea Craiova şi va prelua vechea siglă a clubului sportiv, care este rezervată la OSIM. Jucătorii sunt deja recrutaţi, nu le cunosc numele. Pe noi ne-a interesat faptul că e ceva foarte serios şi eu susţin această idee. Preşedinte va fi Bădiţă şi, la timpul potrivit, vor anunţa cine va forma conducerea acestei echipe”.

Mititelu, evacuat. Lia Olguţa Vasilescu a trecut şi la fapte şi l-a evacuat, ieri dimineaţă, pe Adrian Mititelu de pe stadionul ”Ion Oblemenco”. Omul de afaceri a avut parte de un tratament asemănător celui pe care el îl aplicase lui Victor Piţurcă, în ianuarie 2011, când oamenii de ordine i-au interzis accesul selecţio­ne­­rului în cantonamentul echipei.

Balaci e sceptic. Ilie Balaci nu crede nici în proiectul primăriei şi consideră ambiţiile mult prea măreţe. ”Îmi pare rău că au luat-o pe primăriţă încrezătoare în oameni, înnebunită ca să facă această echipă, că aşa a promis, şi îi crede. Mai devreme sau mai târziu o să-şi dea seama că oamenii au făcut-o în nebunia lor. În primul rând, explică Adrian Mititelu foarte bine, clubul acela nu poate avea echipă profesionistă, iar din câte ştiu eu Liga I se numeşte Liga Profesionistă de Fotbal. Dacă va avea posibilitatea să promoveze, cine îi va ţine, Primăria? Cu ce? ”, a declarat “Minunea Blondă” la Sport Total FM.

Soluţie. Balaci a oferit şi soluţia renaşterii echipei: ”La Craiova se poate face echipă într-un singur mod. Să lase orgoliile la o parte. Să se ducă unul dintre ei cu relaţii sau cu bani să-i spună lui Adrian că-i dă două milioane de euro pe brandul Craiova şi să se facă o înţelgere la notar”.

“Nu mai stau după Mititelu. Vine un investitor cu două milioane de euro, s-au semnat 22 de contracte de jucători români şi străini. Ne înscriem în Liga a II-a” – Lia Olguţa Vasilescu.

Cele mai citite

SUA, Canada și Marea Britanie demască intențiile Rusiei de a influența alegerile din Republica Moldova

SUA, Canada și Marea Britanie avertizează că Rusia vrea să influențeze alegerile din Republica Moldova, din anul 2024, pentru a instala un candidat pro-rus...

Un român a fost ucis în Congo iar alți doi sunt răniți

Un cetățean român a fost ucis în Congo iar alți doi români sunt răniți, a anunțat Ministerul Afacerilor Externe (MAE) al României în ziua...

170 de români au așteptat zece ore pe aeroportul din Antalya după ce s-a stricat avionul care urma să-i aducă acasă

170 de turiști români au așteptat peste zece ore pe aeroportul din orașul Antalya (Turcia), după ce avionul la care cumpăraseră bilete, care urma...
Ultima oră
Pe aceeași temă