14.6 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialLungul drum spre casă: coloane de maşini de kilometri pe Valea Prahovei

Lungul drum spre casă: coloane de maşini de kilometri pe Valea Prahovei

Circulaţia rutieră se desfăşura cu dificultate, luni după-amiază, pe DN1: În staţiunile montane de pe Valea Prahovei s-au format coloane de maşini care se întindeau pe câţiva kilometri atât pe sensul de urcare spre munte cât şi pe cel de coborâre spre Bucureşti, relatează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, traficul rutier este îngreunat pe DN 1, în staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia.

Pe sensul Braşov – Bucureşti se circulă bară la bară în cele trei staţiuni, pe o distanţă de câţiva kilometri, viteza de deplasare fiind de aproximativ 20 de kilometri pe oră. Şi pe sensul de mers Bucureşti – Braşov, pe Valea Prahovei, se circulă îngreunat.

Reprezentanţii Poliţiei recomandă şoferilor care se îndreaptă dinspre Braşov către Ploieşti ca rută alternativă DN 1 A Braşov – Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Cele mai citite

Generația de Aur, ultima victorie, cu o Selecționată mondială a Stelelor: 3-2

Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World Stars), pregătită de Jose Mourinho, potrivit rador.ro. Tricolorii au învins cu 3-2 echipa Legendelor Lumii (World...
Ultima oră
Pe aceeași temă