12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialLocuinţa pictorului Bălaşa a fost spartă

Locuinţa pictorului Bălaşa a fost spartă

Nici n-a ştiut ce-a ratat până când n-a fost prins de poliţie. Vorbim despre un hoţ care a spart locuinţa fiului celebrului pictor Sabin Bălaşa. Nu i-au atras însă atenţia operele de mii de euro de pe pereţi, ci aparate electronice, de câteva ori mai ieftine şi mai grele, potrivit realitatea.net.

“În noaptea de 27 august tânărul a intrat prin efracţie în locuinţa respectivă, de unde a sustras doua unităti PC, un monitor, unelte şi două aparate foto performante, toate în valoare de aproximativ 10.000 lei”, a declarat Claudia Burada

Jaful a avut loc la casa din Mogoşoaia a lui Tudor Bălaşa, fiul regretatului pictorul Sabin Bălaşa. Hoţul a furat nestingherit aparatura electronică pentru că în locuinţă nu era nimeni. La întoarcere, familia Bălaşa a constatat că hoţul n-a băgat în seamă tablourile valoroase.

Oricare dintre tablourile semnate Sabin Bălaşa ar fi valorat mai mult decât aparatura electronică cu care a reuşit să fugă hoţul, dacă ar fi avut minime cunoştinţe de cultură generală. De exemplu, “Arcaşii” este un tablou evaluat la 5.000 de euro, iar “Omul de lut” valorează 4.000 de euro.

Hoţul a fost prins de poliţiştii ilfoveni şi a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă