12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialLiviu Dragnea: Un şef de aşa-zis serviciu secret spune că fac descentralizare...

Liviu Dragnea: Un şef de aşa-zis serviciu secret spune că fac descentralizare ca să acopăr greşeli

Vicepremierul Liviu Dragnea susţinecă un şef al unui serviciu secret, al cărui nume nu a dorit să-l menţioneze, ar fi vorbit despre el că face procesul de descentralizare pentru a acoperi diverse greşeli. Dragnea spune că de fapt persoana respectivă se opune descentralizării.

”Există şeful unui aşa-zis serviciu secret din România, care umblă prin târg spunând că eu vreau să fac procesul de descentralizare ca să acopăr unele greşeli care s-au făcut în plata unor ajutoare sociale. Eu îl rog, ca să nu folosesc cuvântul somez, să iasă public şi să spună, pentru că dacă nu ies eu în 2-3 şi spun despre cine este vorba. Pentru că m-am săturat de această atitudine securistă a unora”, a spus Liviu Dragnea, potrivit Mediafax.

Întrebat de jurnalişti dacă transmite mesaje de ameninţare prin intermediul presei, Dragnea a replicat: „Închideţi microfonul! Să nu credeţi că am făcut aiurea această declaraţie”, a spus Dragnea.

”Sunt mai mulţi şefi care zic că la nişte servicii aşa-zis secrete. Cel mai târziu joi vă spun. E un seminar pe la Banca Naţională şi vă spun, dacă între timp nu iese dumnealui”, a mai spus vicepremierul Liviu Dragnea, potrivit B1TV.

”Sunt acuzaţii foarte grave pe care le face de ani de zile şi în ceea ce mă priveşte pe mine, şi în ceea ce îi priveşte pe alţii şi nu mai vreau să existe în România astfel de instituţii securiste, cu şefi de instituţii care bârfesc.

Nu mie mi-a transmis, într-un cadru privat. Faptul că un asemenea şef de instituţie face asemenea acuzaţii, în piaţă, şi a avut o discuţie cu un domn, căruia nu i-a spus că este o discuţie privată sau că îl roagă să nu-mi spună, mi se pare foarte periculos. Sunt foarte supărat! Nu întâmplător am ieşit cu această declaraţie!”, a mai spus Dragnea.

Dragnea susţine că vrea să îi dea posibilitatea şefului de serviciu să vină public.

Cele mai citite

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă