24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialLITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera dedicată lunii februarie

LITERALmente te iubesc! Campania editurii Litera dedicată lunii februarie

Fie că celebrăm Valentine’s Day sau Dragobetele, e cert că luna februarie este luna iubirii şi a prieteniei. Aşadar, decretăm deschisă luna iubirii şi vă invităm să o sărbătoriţi alături de noi, prin campania LITERAlmente te iubesc!

În cadrul campaniei LITERAlmente te iubesc! pregătim prietenilor noştri surprize de tot felul: până pe 13 februarie, pe blogul şi pe pagina de facebook ale editurii se desfăşoară un concurs al cărui câştigător va primi, pentru el şi pereche, o cină romantică urmată de o noapte la hotelul Rin Central Hotel. Aşadar, vă invităm la concurs!

Cei care doresc un cadou inspirat, pentru el sau pentru ea, sunt invitaţi la BookStop-urile Litera din toată ţara, unde vor putea cumpăra, la preţuri speciale, pachete-cadou cu cărţi, vin şi cele mai fine praline. Cadourile frumos ambalate conţin şi o cartolină care poate fi personalizată cu numele destinatarului şi al celui sau celei care face cadoul.

Lista BookStop-urilor este disponibilă pe site-ul www.litera.ro.

Prietenii noştri, ca şi clienţii BookStop-urilor Litera vor primi cadou în zilele de Valentine’s day şi Dragobete scrisori celebre de dragoste, gest nostalgic şi de inspiraţie pentru toţi cei care doresc să intre în spiritul lunii indrăgostiţilor!

Aşadar, acum că avem contextul, vă oferim pretextul de a face gesturi mici şi frumoase pentru cei pe care LITERAlmente ii iubiţi!

* * *

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

Cele mai citite

Negocierile de aderare la UE ale Ucrainei și Republicii Moldova încep la 25 iunie

Negocierile pentru aderarea Ucrainei și Republicii Moldova la UE încep la data de 25 iunie 2024, a anunțat Cristina Gherasimov, vicepremier al Republicii Moldova...

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...
Ultima oră
Pe aceeași temă