12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialLiga I: Universitatea Craiova - CFR Cluj 2-3

Liga I: Universitatea Craiova – CFR Cluj 2-3

Ameninţată cu retrogradarea, Universitatea a început hotărât meciul, iar în minutul 21 avea deja 2-0, prin golurile reuşite de Alexandru Piţurcă şi de Mihai Costea.

Lucrurile s-au complicat şi mai tare pentru CFR Cluj după ce fundaşul Hugo Alcantara a văzut cartonaşul roşu în minutul 38, după un fault asupra lui Mihai Dina.

După pauză însă, impulsionaţi de schimbările făcute de antrenorul italian Andrea Mandorlini, care şi-a epuizat înlocuirile până în minutul 62, clujenii au revenit în joc.

Au reuşit să reducă din diferenţă în minutul 63, prin atacantul ivorian Lacina Traore şi, după ce craiovenii au rămas de asemenea în 10 jucători prin accidentarea lui Piţurcă, au egalat, gol reuşit de vârful Crisitan Bud.

Lovitura de graţie a dat-o căpitanul Cadu, din penalty, după ce fundaşul Universităţii, Iliev, l-a faultat în careu pe acelaşi Traore.

CFR ajunge astfel la 63 de puncte, cu două etape înainte de finalul campionatului, fiind la 4 puncte în faţa Unirii Urziceni şi la 5 lungimi faţă de FC Timişoara, echipe care au însă un meci în minus.

De partea cealalată, Universitatea Craiova rămâne cu doar 33 de puncte, la doar 3 puncte faţă de ultimul loc care duce în Liga a 2-a, poziţie ocupată de Pandurii Târgu-Jiu, formaţie cu doar 31 de meciuri jucate.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă