30.3 C
București
sâmbătă, 1 iunie 2024
AcasăSpecialLiga Campionilor: Juventus, în sferturi, după 3-0 cu Borussia. S-a defectat panzerul...

Liga Campionilor: Juventus, în sferturi, după 3-0 cu Borussia. S-a defectat panzerul la Dortmund

Juventus Torino, campioana Italiei, a obținut o calificare la pas, în sferturile Ligii Campionilor, după ce a trecut de Borussia Dortmund cu scorul general de 5-1.

După un meci, cu două echipe destul de crispate, încheiat 2-1, la Torino, italienii s-au dezlănțuit în deplasare. Juventus s-a impus cu scorul de 3-0 într-un meci în care zeci de mii de suporteri germani, veniți pe BVB Stadion, așteptau o revenire a echipei lui Jurgen Klopp.

Recitalul italienilor a început rapid, cu un gol înscris încă din minutul 3, de către Tevez. Dortmund nu a reușit să dea o replică pe măsură, iar la pauză scorul a rămas același.

Cu toate că meciul părea a se îndrepta către un scor final de 1-0, italienii au dat din nou lovitura în minutul 70, prin Morata, asta ca numai 9 minute mai târziu, Tevez să-i spulbere orice iluzie a nemților. Scorul final de 3-0 a fost unul crunt pentru echipa lui Klopp, care a fost lider autoritar în faza grupelor Ligii Campionilor.

Dacă în urmă cu 2 ani, Dortmund era o forță în Europa, spulberând-o pe Real Madrid, ca mai apoi să dispute finala cu Bayern Munchen, de această dată nemții s-au împotmolit în faza grupelor, iar dacă nu se va găsi o soluție prin care să-i dată mai multă stabilitate grupului antrenat de Klopp atunci previziunile vor fi sumbre și pentru anul viitor.

Juve a fost ultima echipă calificată în sferturi, după Barcelona (tot miercuri), respectiv AS Monaco și Atletico Madrid, care s-au alăturat și ele celorlalte patru sfertfinaliste de săptămâna trecută.

Citește și Liga Campionilor: Barcelona, calificată în sferturi. Aguero și-a trimis echipa acasă!

Cele mai citite

De azi încep sancțiunile pe e-Factura

Nerespectarea termenului-limită de 5 zile lucrătoare pentru transmiterea facturilor în sistemul naţional RO e-Factura se sancţionează conform Legii 296/2023, iar amenzile variază între 1.000...

Evenimente de Ziua Copilului în București

Numeroase evenimente au fost pregătite pentru copii, în Bucureşti, cu ocazia zilei de 1 Iunie, printre care "Porţi deschise" la Camera Deputaţilor, o nouă...

Atenție! Kaufland retrage un produs de la raft, deoarece există suspiciunea de infectare cu Listeria Monocytogene

Retailerul Kaufland a luat decizia de a retrage de pe rafturi un sortiment de file de somn suspectat de contaminare cu bacteria Listeria Monocytogenes. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă